'Mungo & Maud' Englannista  

Jos joku lukijani ihmettelee tämän postauksen sijaintia, niin en halunnut joulun joukkoon koirankeksejä ! En siitäkään huolimatta, että kyseisen pakkauksen sai eilen lahjaksi mukava koira-ystäväni.

  

 Ensimmäinen silmäys:

Kiva ajatus käyttää vanhahtavaa paperipussia pakkauksessa. 

Toinen silmäys:  

Pussin ulkoinen asu saa hiireltä kiitosta. Se erottuu edukseen monenkirjavista tapulipakkauksista. Ikkunasta näkyy sisältö. Kokonaisuus yksinkertainen, rauhallisen selkeä, vaatimaton.

 Kolmas tarkempi katse:  

Hauska koiranluun muoto - ei hiirikään erehdy. Laaduntarkkailussa on selvästi 'nukuttu'. Ei nami-hiiri mitään millimetrin tarkkaa työtä edes odottanut pienessä mielessään. Mutta on huomioitava, että tuotetta kaupataan rahasta ja  korkealla hinnalla!  Jälkimmäiseen seikkaan olisi asiaa ihan risukimpuksi.   

Englantilaisen 'Mungo&Maud' keksipakkauksessa on selkeä maininta, että säilytetään kuivassa ja viileässä. Pussin sisältä löytyi huolimattomasti laitettu ja taiteltu 'voipaperin' korvike. Keksin sisältämä rasva näkyi jo pussin pohjasta. Entä vuonna 2012, johon asti tuotteen ilmoitetaan säilyvän ? 

Valmistusaineet: vehnäjauho, vesi, maissisiirappi, kasvisöljy, hunaja, leivinjauhe, vaniliiniaromi. Hinta 270 g /noin 13€. Eikö se ole hieman liikaa ?

nami-hiiri