IMG_2850.jpg

Viime viikko satoi. Tällä viikolla on aurinko paistanut. Syödä on pitänyt joka päivä, hieman ruokaa. Kirjat ovat kotona, mutta lehtisistä/lehdistä löytyy kokeiltavia ideoita....."Lime-Lemon" -rahkatorttua...... 

IMG_2840.jpg

Muutamalla aineksella saa  tehtyä erilaista naposteltavaa (huippu)kokkien mallien mukaan.....

l%C3%A4mmin%20persikka%20.jpg

Pitihän sitä kokeilla lämmintäkin donitsipersikkaa juustojen kanssa. - Hedelmästä tulee poistaa kivi, kääriä folioon ja laittaa uuniin hetkeksi lämpenemään. Juustot ja koristeet nami-hiiri lisäsi kuitenkin vasta persikan 'palattua' uunista. Kuvasta tuli siistimpi.

IMG_2833.jpg

Hiiri ihailee kauniisti sommiteltuja annoksia ....ja kokeilee, milloin jääkaapista löytyy sopivia aineksi. Parhaiten hedelmät ja marjat maistuvat kuitenkin hiirelle sellaisenaan.

FullSizeRender-1.jpgFullSizeRender.jpg

Tänään on perjantai ja toripäivä. Koiran kanssa nami-hiiri oli jo varhain tutkimassa torin tarjontaa. Aina löytyy lempiherkkuja, samoin jotain uutta ja ihmeellistä. Kirsikkalajikkeista musta, sekä punakeltainen 'Ranier' ovat nami-hiiren ehdottomia suosikkeja. Vaaleanpunaisia viinimarjoja hiiri ei ole koskaan ennen maistanut. Erittäin makea, uusi tuttavuus, josta löytyi seuraavaa tietoa: "Vaaleanpunainen herukka ’Aili’ Pensas hillittykasvuinen. Marjat ovat melko pieniä, miellyttävän makuisia, aromikkaita ja selvästi miedompia kuin punaherukan marjat. Runsassatoinen lajike kypsyy melko myöhään. Erinomainen tuoremarja." ( kuva hiiren instagramissa @nami-hiiri )

nami-hiiri