Mikään ei voita kotiinpaluuta, paitsi  ihastuttava, makea yllätys! Vaalean vihreä laatikollinen miltei pullollaan Fazerin 'Da-Capoja' ! Niistä on makeutta pitkään – säästellen. Lähettäjä oli lueskellut nami-hiiren postauksia SLY rinkeihin osallistumisista ja huomannut mielisuklaan, jota nami-hiiri on nautiskellut miltei koko ikänsä.
 
 
Paketissa oli kyllä paljon muutakin: PartyLiten ‘kielletyt hedelmät tuoksuina’. Niillä oli hauskat nimet, jotka lähettäjä oli kirjoittanut pussien päälle. Hedelmänäkin jokainen olisi maistunut.
Lisäksi oli pakkaus ‘Ruusu’ –lasinalustoja, kylmään iltaan lämmintä kaakaojuomaa – ja kaunis tervehdys kirjoitettuna kauniille kortille. 
Käsi sydämellä kiitokset, RedRose ! 
 
Samalla haluan kiittää makeasta postista myös Ninaa - kuva tulee "originaali SLY sivuille", vaikka se poistui nyt tilapäisesti 'varaventtiilin' myötä !
Kiitos monista korteista, lämpimistä sanoista monin viestein ja "Kätevän emännän" sähköisestä postikortista, jonka kuvaa en onnistunut kopioimaan - vielä!
 

31.10.-11 klo 19.50

Tyytyväinen nami-hiiri istui lempituolissaan ja mietti mennyttä kahden kuukauden aikaa. Oli Halloween ilta. Summeri soi, kuten niin monta kertaa aiemminkin juuri tänä iltana.  Siellä niitä taas oli......
 
 
 
....hurjan peloittavia kohteliaita veitikoita. Hiirenkolon ikkunoissa oli loistanut valo. 'Suomi -täti' oli tullut kotiin! 
 
nami-hiiri