Joku viikko sitten nami-hiiri kommentoi jotain maapähkinäistä makeisihanuutta 'KakkuKatrin' blogissa. Eikä mennyt kai viikkoakaan, kun posti toi laatikollisen Wiltonin candy meltsejä hiirelle.  Oli maapähkinän makuisia ja mintulle maistuvia, joita hiiri oli aiemmin vain ihmetellyt eri leivontablogeissa. Nami-hiiri ei ole sellaisia löytänyt lähialueensa kaupoista. Mahdollisesti ei ole ehkä vain huomannut.

Nami-hiiri on ihan varma, että mukavalla ja sievällä Helmi-tytöllä, oli paketin lähettämisessä suuri osuus, siksi hiiri haluaakin  kiittää nuorta ystäväänsä ja näyttää mitä on jo ehtinyt kokeilla saamillaan meltseillä. Helppoa ja kätevää  !

 Eilen hiiri kävi illalla ihailemassa Loreal Blondin kauniita kortteja. 'Hiiri' korttiin tuli myöhemmin kopiointilupa. Tämä käsistään taitava ja idearikas 'Blondi' oli hyvällä tuulella, kuten yleensäkin, vaikka kirjoittikin: 

"Olen kai syönyt liikaa herkkuja ja ihan sokerihumalassa, kun annan luvan käyttää korttejani !" 

Kortissa on vekkuli 'Henry-hiiri', joka toimii täten nami-hiiren erikois-terveisten lähettiläänä HELMI-tytölle ja muille mukaville Ystäville !

nami-hiiri