Ranskalaiset ovat omineet historian saatossa itselleen voisarvet eli croissantit. Ne  kuuluvat eurooppalaisen elämän aamuihin ja pieneen, kiireiseen nälkään iltapäivisin. Miten se on tapahtunut? Ei löytynyt seikkaperäistä vahvistetta. Ensimmäisen croissantin kuitenkin väitetään oikeasti syntyneen Budapestissä vuonna 1686.
 
Nami-hiiri ei sille voi mitään, että tekee pullaa kuitenkin enemmän mieli, kuin lehtevää voisarvea, jonka sisustan kuuluisi olla hieman sitkas 'venyvä'. Pullasarvi ei leijaile syöjänsä ympärille, kuten 'sisarensa' voisarvi. Eikä se tee myöskään ikäviä rasvapilkkuja vaatteisiin.
 
Ilmassa on pientä kaappien tyhjentelyä, koska koira taas odottaa jo hiirtä seurakseen! Siispä pullaa! Tein sarvia hieman löysästä pullataikinasta. 
 
 
 
Pullaiselle sarvelle normaali resepti
 25 gr hiivaa
125 gr  voita
2 dl maitoa
ripaus suolaa
1 dl sokeria
4 kanamunan keltuaista
8 dl vehnäjauhoja 
täytteeksi hieman hilloa tai rusinoiden asemesta kuivattuja karpaloita, kuten hiiren sarvissa.
- Taikinaan niitä en tällä kertaa sekoittanut, mutta ripottelin rullausvaiheessa. Järkevää olisi hieman saksia niitä, koska ovat aika suuria.
 
Tuota reseptiä hiiri mitoitteli uudelleen, itselleen sopivaksi. Karpalo on mukava vaihtelu rusinapullassa tai muffinssissa.
Nami-hiiri suosittelee!