Aurinko on härnännyt lämmöllään monena päivänä. Tänään tuntui jäätävältä, kun auringolla oli vapaapäivä. Sää on oikukas, kuin ’miehen’ mieli. Moni vaihtoi kevyempään vaatetukseen - ja potee nyt vilustumistaan. Kevät on tulossa, mutta odotukseen on hyvä varautua. Pääsiäiseen on reilusti aikaa. Silloin onkin varmaan ihan kevät. 

Nami-hiiren kaapissa on ollut jo pitkään 3D lammasvuoka odottelemassa käyttäjäänsä. Hiiri oli omaansa niin tyytyväinen, että hankki riemuissaan pari lisää. Toinen niistä on jäljellä. ( selän kohdalta kork. 8 cm, leveys 7 cm ja pituus 17 cm )

Paistokset onnistuivat ja lammaskakkua on paistunut usein. Toisinaan se on joutunut valmiiksi siivutettuna pakkaseen odottamaan kahvihetkeä ja toisinaan kakkulahjaksi. Kakun muotoa ei tietenkään voi muuttaa, mutta makua sitäkin enemmän, jos taikinaan lisää  – karpaloita, suklaata, pähkinöitä, Marianne murua tai monen muun paitsi hiiren rakastamaa turkinpippuria ! Ja koristelussa on vain mielikuvitus rajana. Lammas voi olla väriltäänkin vaalea, tumma tai suklaan ruskea. Vuoka ei ole todellakaan nami-hiiren mielestä kertakäyttötarvike.

Arvotaanpa tämä ylimääräinen 3D lammas kaapista pois !

Kerro lyhyesti ja ytimekkäästi, miksi haluaisit sen ja muista s.postisi osoite - hiiri ei tällä kertaa huhuile ! 

Aikaa vastailuun on kuluvan helmikuun loppuun.

1. Voit osallistua arvontaan, jos sinulla on oma blogi! 

Hiiri pahoittelee tätä, mutta joku raja on vedettävä osallistujien määrään - ja onhan hauska tietää myöhemmin, miten ’lammas’ jakselee tai onko vuoka oikeasti niin kiva, kuin nami-hiiri on antanut ymmärtää omien kokeilujensa tiimoilta?

2. Osallistut arvontaan kahdella ’arvalla’:

-  jos linkität arvonnan blogiisi

-  tai jos mahdollisesti olen jo listallasi, jolloin tulkitsen sinut lukijakseni ja kannustajakseni leipomusten makeassa maailmassa!

 Kuvia lammaskakuista on täällä ja täällä.

nami-hiiri