Kolmen kuukauden SLY26 kierros on päättymässä. Tänään saapui hienokseltaan jo odotettu paketti. Tässä vaiheessa kierroksia ei yleensä löydy koskaan sopivia sanoja - ilon kyyneleet kierivät poskilla. Ihania hiiren oloisia paketteja mielimakuineen, lempiväreineen! Paketin sisältämät tuotteet olivat jo kaikki keittiön työtasolla ryhmiteltynä kuvausjäjestykseen. Hiiri ei huomannut missään paljastusta tai vinkkiä muutoin lähettäjästä.......otti kuitenkin suojaksi taitellun silkkipaperin laatikon pohjalta katsoakseen, josko rasian pohjalle olisi raapustettu vinkki? Ei, mutta paperin sisällä oli  jotain kummaa, tummaa.....

SLY262-normal.jpg

...hiirenkolon asukin näköinen kortti, jossa kaunis tervehdys, sekä viesti siitä kuka oli tällä kertaa ollut nami-hiiren parina! Mielisuklaata! Kaksi on jäljellä !

SLY26%20%205-normal.jpg

....tarvikkeita resepteihin !

SLY26%20%204-normal.jpgSLY266-normal.jpg

....kahvia mielimausteella Ü ja suosikiksi jääneet Dr. Oetkerin sokerihelmet uusissa ihanissa väreissään!

SLY26%20%203-normal.jpg

....maukkaita reseptejä kolme, joista leivotaan mantelitorttua ensimmäisenä!

SLY26%207-normal.jpg

.... aika hyvin arvattu, että nami-hiiri on pitänyt suursiivousta keittiössään ja poistanut kaksi jo pahasti mustunutta pannulappua. - Hiiri putsaa työtasoaan hyvin ahkerasti ja mieluusti Kuitukuun liinoilla.

SLY261-normal.jpg

....nami-hiiri kävelee paljon - ja huolehtii jaloistaan viikottain ja miltei aina tunnelmoi varpaiden ilakoidessa tuoksuvassa jalkakylvyssä!

Käsi sydämellä kiitokset ja haliterveiset blogiin "Päivin pöperöitä" !

nami-hiiri