image-normal.jpg

Sylin täydeltä kiitoksia kuluneesta leivontavuodesta kanssanne, hyvät blogikaverit ! Teiltä nami-hiiri on saanut monin tavoin sitä voimaa, iloa sekä yrittämisen intoa tehdä näitä minileipomuksia hiirenkolossa yksin ja nauttia niistä.

Koirakaverin kanssa  kaksin on vierähtänyt puolet  tästä loppuun kuluvasta vuodesta, joskin useammassa osassa. Silloin on yritetty koiranunien lomassa kertoa uusista ideoista, joita on löytynyt. Tai pitäisikö sanoa, että uusista muunnoksista, joita eri maiden perinteisetkin leipomukset ovat vuosissa saaneet matkatessaan kotimaistaan Amerikkaan. Toki pitkät kävelyretketkin mahdollistavat mietintää ja tuottavat enemmän uusia kujeita, kuin kotosalla.

Ulkomaisia julkaisuja on tullut lueskeltua entistä enemmän, sekä katseltua leivontaan ja  ruuanlaittoon liittyviä ohjelmia. Ainahan niistä oppii jotain uutta tai nousee ajatus yrittää samaa......Yhtään leipomusta ei kierähtänyt tänä vuonna lattialle valmistusvaiheessa. Siitä hiiri on iloinen. Joskus on käynyt niin, ja  se jos mikä näyttää harmittavan nami-hiirtä edelleen.

image-normal.jpg

image-normal.jpg

Hyvää, mielenkiintoisaa ja onnekasta  Uutta Vuotta 2014 !

Toivottaa hiirenkolon nami-hiiri