Toronton pinta-ala on yli 600 neliökm, asukkaita 2,6 miljoonaa, tosin koko suur-Toronton alueella 5,6 miljoonaa asukasta.

 

Hiiri kellahti harvinaisen aikaisin eilen yöunille, kun kesäflunssa kiusaa. Lepo on sen paras taltuttaja. Ensin vaimeaa veden antamaa musiikkia kuului jostakin, voimistui voimistumistaan. Hiiri käänsi kylkeä. Ehkä naapuri oli kylvyssä? - Aamu-uutisia katsellessaan hiiri havaihtui, vilkaisi ulos ikkunasta, mutta katu näytti normaalilta, eikä korkeiden rakennusten välissä olevat pikkutalotkaan uineet, saati autot. - Aamun koirakävelyllä ei tapahtunut mitään ihmeellistä…puiston ruohikko oli juuri niin kostea, kuten aina aamuisin. Liikennevalot eivät kyllä toimineet, eikä koirankodin hissi. Korjaajat tulevat, mutta auttavat ensisijaisesti  sähkökatkoksien vuoksi hissiin juuttuneita. Urheasti kävelemme mennen tullen 9 kerrosta pahuksen kapeita rappuja.

 

Ihmiset astelivat puolipilvisessä aamussa kuitenkin reippaasti töihin, kuten aina - nyt heillä oli mustat saappaat jalassa. Hiirtä se hieman huvitti.

 

75383-5M6a0EMWf6lC6mGQ3eBqag-normal.jpg

Yön pimeydessä !                  Lehtikuva / CH

 

75383-tGOlE6o98Xu05_V1JZoiRw-normal.jpg

.....onko tässä aamun peukalokyytiläinen ?    Lehtikuva / CH

 

On ollut todellista sateen aiheuttamaa tulvimista viime yönä. Junat olivat muuttuneet junalautoiksi, joista ihmisiä autettiin ulos kumiveneisiin, ajokit olivat puoliuppeluksissa………Hetken oli ihmisiä varmaan naurattanut, mutta kylmä ja likaiseksi muuttuva vesi ei kauan naurata kesähepenien kastuessa.

 

Lasten_kumisaappaat-normal.jpg

 

Suomalaisten laatukumisaappaiden kelit ! 

 

nami-hiiri