pekoniraparperi%202.jpg

 

Koska  nami-hiiri on vastuussa vain omista syömisistään, niin hiirenkolossa on mahdollista kokeilla oudollekin kuulostavia reseptejä.  Somehitiksi noussut pekoniohje – onko tämä kesän grillihitti? Hiiri ei grillaa, ei pidä grilliherkuista. Pekonikaan ei ole hiiren hittilistalla, mutta raparperi on aina maistunut rakkaus…..

 

RAPARPERIPEKONI -KÄÄRÖT / ”Kaks Kokkii” Haapasaari ja Kuronen

 

raparperiä

sokeria

pekonia

 

TEE NÄIN:

Kuori raparperi ensin. Sitten se kannattaa leikata sopivan paksuiseksi. Etusormen paksuus on hyvä. Kierittele varrenpätkät sokerissa ja kääri pekoniin.

Jos paistat kääröt kotona pannulla, niin laita ne kylmälle pannulle ja kuumenna pikkuhiljaa. Raparperi saisi jäädä hieman kovaksi keskeltä - mutta hiiren aamulla ostamat raparperit olivat niin ohuet, että 'raakuutta' ei jäänyt. Olisi hyvin voinut laittaa kaksi pätkää yhden siivun sisään. 

 

pekoniraparperi%201.jpg

nami-hiiri