Posti-täti ei laiskottele lauantaisin, joten jo varhain aamulla saattaa löytää ihania yllätyksiä laatikosta. Tämä viikko on ollut pääasiallisesti kauniita, ihanin tekstein saapuvia kortteja täynnä! Tuhannet kiitokseni myös uusille blogi-Ystävilleni! Eteiseen hankitussa kaksimetrisessä korttitasku-lokerikossa on nyt kaunis 'sydän-galleria', jonka teema vaihtuu almanakkaa seuraten.

Ihanien yllätysten suuri salaisuus piilee juuri siinä yllättävyydessä, jonka saaja kokee aina kaunista, ajatuksella kirjoitettua viestiä lukiessaan tai vielä arvoituksellisempia, pieniä kirjerasioita avatessaan. Näin kävi tänä aamuna. Postilaatikkoon oli ilmestynyt postia. Uskon rikkoneeni vanhan aika-ennätykseni 42:lla askelmalla ylöspäin! Paremmin postia tutkittuani löysin muun muassa tällaisia kuvan ihanuuksia.

Lapsuuden makeita muistoja mieleen tuovia 'Pumppernikkeleitä'. Niitä on siis edelleen kaupoissa olemassa. Voi miten hauskaa! Ja vain yksi särkynyt sydän matkan rasituksesta. Se on enemmän kuin ihme. Niitä on varmasti suojellut lähettäjänsä lämpimät ajatukset! Sydämien mukana oli väriin sointuva kortti, johon lähettäjä oli kirjoittanut henkilökohtaista tervehdystään, käyttäen kynää, josta syntyi lempivärini väristä kirjoitusta ! Kuvaan laitoin toisen, myös tänään tulleen veikeän kortin. Sen lähettäjä puolestaan julki toi ystävyyttä hauskalla lauseella. Oli vielä eräs kortti, joka oli vanhalta koulutoverilta ja tarkkaan ajatuksella valittu: 

"Ystävät kuulevat ilman sanoja sen, mitä sydämemme sanoo!"

nami-hiiri