Muutama uusi kirja ja paljon suklaata tuovat rauhallisen mielen hiirenkoloon, sekä sen keittiöön. Aurinkokin paistaa, mutta takitta ei tarkene. On syytä laittaa lämmintä vielä takin allekin, eikä hienostella, kuten eilen elokuvaretkelle lähtiessä. 'Morning Glory' ei ollut järin kaksisesti tehty, paikoin, jopa säheltämistä hauskasti. Vikaa tietenkin aina löytyy, jos mielii etsiä. Nami-hiiri ei ole ollut koskaan suuressa amerikkalaisessa studiossa, joten sen aidosta ilmapiiristä ei ole tietoa. Mukana olivat  nuori Rachel McAdamsHarrison Ford ja Diane Keaton.  Muutaman vuoden sisällä ovat niin Ford, kuin Keatonkin tehneet monta hyvää elokuvasuoritusta. Välillä tuntui, että he laittoivat eilisessäkin filmissä ihan omiaan, ohi käsikirjoituksen, jotka oli ohjaaja sitten hyväksynyt, mutta siinä olivat juuri ne pisteet iin päälle. Yleisöllä oli hauskaa. Kotiin palattuaan nami-hiiri sitten katseli 'Golden Globe' palkintojen jakojuhlaa.  Palkinnon saivat mm. Natalie Portman osastaan "Black Swan" ja Colin Firth suorituksestaan "The King's Speech".

Alkavan helmikuun aikana on monessa maassa suklaata ammatikseen työstäville alan taitajille kilpailut. 

Kaikki oman maansa kilpailun voittaneet finalistit voittavat silloin matkapaketit Pariisiin, lokakuussa pidettävään mestaruuskisaan, mukaan lukien kaikki kuljetukset, hotellimajoitukset ja ravintola kustannuksia.......vain hyvät hermot , super oiva idea ja se sormien taito pitää kaikilla olla omasta takaa.

 

Siellä Pariisissa sitten jaetaan ne The World Chocolate Master 2011' pystit ja kansainvälistä gloriaa juhlallisesti, lokakuun 19., 20. ja 21. päivä pidettävien kilpailujen päätteeksi. Nämä mahtavat palkinnot ovat kuin Hollywoodin 'Oscarit' tai eilen jaetut 'Golden Globe' tunnustukset elokuvien sankareille ja työssään onnistuneille tähdille.  Palkintoja heruu suklaisten luomusten kolmelle parhaimmalle joukkueelle kaikkiaan sadallatuhannella eurolla.  Mukana on ollut myös joukkue Suomesta.

nami-hiiri