FullSizeRender%203.jpg

FullSizeRender%202.jpgFullSizeRender.jpg

Hei! Hiirenkolon alueen paketteja kuljettavat postiautot ovat muuttuneet valkoisiksi uusjärjestelyjen myötä ja sen vuoksi ei nami-hiiri eilen noteerannut talon eteen pysähtynyttä pakettiautoa. Summeri ei soinut. Kyllä hiiri olisi kuullut, vaikka pesikin ikkunoitaan. Sitten asia unohtui. Mahdollisen kirjepostin voisi noutaa huomennakin......Tänään olikin sitten postia tullut lisää, kaikenlaista.

Tässä aivan suurenmoisen paketin sisältö kuvina. Otan huomenna muutaman eritellyn kuvan ja kirjoitan rivin pari lisää. Mutta sen voin jo kertoa, että koirakaverianikaan, tyttären Furiota ei oltu unohdettu! Mutta parini oli 'unohtanut' kertoa kuka on ÜÜÜÜ. Onneksi löytyi tuotepaljouden joukosta hieno piirustus ja silloin nami-hiirellä 'sytytti' !

Edit. 7. huhtikuuta !

Aurinko on noussut ja hiiren mieli iloinen ja virkeä. Aamukahvi ja päivän askareet saavat nyt hieman odotella....

SLY34%20%208%20.jpgSly34%204%20.jpgSLY34%207%20.jpgSLY34%20huht.%205.%20.jpgSLY34%20huhti%206%20.jpgFurio%20ja%20herkkupala%20.jpg

Viime yönä uniin oli tullut tuttu Da-Capo -herkkupatteri, sekä leijona, mutta ei mikä tahansa viidakossa tai Korkeasaaressa asusteleva kuningas...vaan Suomen Leijona (Kiitos, Pojat!)! Käväisi unikuvissa liehuva kutrinen taiteilija Jukka Rintalakin, joka oli aikoinaan päivittäinen  vastaantulija; herkän kauniisiin servietteihin olisi hyvä pyyhkiä pitkin kevättä suklaa tai maustettujen leipomusten murut suupielistä makeiden kahvihetkien päätteeksi.....

Reseptejä löytyi MAKU -lehdestä sivukaupalla. Lisäksi kuluvan kierroksen parini oli laittanut reseptit mm. 'Arjen autuas suklaapala', 'Feta-pinaattipasteijat', sekä 'Mukiruoan lyhyen oppimäärän'. - Kuinka sattuikaan, että juuri eilen keskustelin Furion Emännän kanssa mukikakuista, kun selasimme hänen kirjaa, jossa kerrottiin että niitä voi tehdä uunissakin. Hiiren kokeilun esteenä on ollut aina puuttuva mikrouuni. - Viimeisen kuvan rinnalle tulee vielä yksi kuva siitä, miitä tuumii Furio lauantaina, kun se saa paketissa olleen 'Well Done' -herkkupalan? Hiiri pureskelee xylitol Jenkkiä, kun ulkoilemme kahdestaan. Viikonlopuksi on luvattu aurinkoa!  

Ja toki olihan kaiken tämän paljouden mukana myös paljastuskirje, joka oli eilen luiskahtanut kuvatessa tuotteiden alle.   Se oli osuvasti soinnutettu 'Enkelin Eväspussi' -astiapyyhkeen teemaan.  Kolmen kuukauden salaisuus on nyt aidosti paljastunut, ilman ennakkoaavistuksia. Hiirenkoloon on ihanuuksia lähetellyt Anne & reippaat keittiöapurit! Suuret halit! Lämpimiä ajatuksia, kiitoksella! Aurinkoista kaunista kevättä!   

nami-hiiri