Aamut ovat erilaisia, olematta koskaan huonoja. Satelee hiljakseen suuria lumihiutaleita ja siksi tänä aamuna on lumihiutaleita lautasellakin. Tästä päivästä tulee eillistä lauhkeampi, suurilla pilvillä ja pienellä auringolla, mutta vain osassa tätä pientä maata.

keitetty%C3%A4%20pastaa%20-normal.jpg

'Pussukkapastaa', ne ovat sieviä pieniä lihatäytteisiä pussukoita, joissa on houkuttelevat henpeät värit: vaalean punainen, vihreä ja vaalea. Tämän pastan rutistettu suu on kuin kukka!

Keittoaika on 4-5 minuuttia ja vielä senkin jälkeen ne ovat samoissa väreissä. Kiehuva vesi ei niiden väriä haalista, mutta pussukat luonnollisesti hieman laajenevat kypsyessään. Kuvassa on pasta keittämättä. 

 Tätä pikku-pussukkapastaa nami-hiiri syö aika usein lounassalaattina, koska se on niin kaunista silmäruokaa.

Näin suurta palaa ei nami-hiiri syö kerralla. Se taisi olla monelle yllätys.  Sitruunakakun pala on vanhaa ‘jäämistöä’. Kakku on tavallista sitruunakakkua olematta ‘tavallista’ ja ei ainakaan kuivaa. Se on kostutettu laimentamattomalla sitruunamehulla italialaiseen tyyliin. Kirpeys tekee kakusta ‘aamukakuksi’ soveltuvan ja raikkaan. Koristeena aiemmin 'Dream Cake' blogin opastuksella, tehtyä vihreää kookosta, sitruunaviipale, lumihiutaleita ja sokerimassakukka säilykekirsikalla. - Kakku oli tehty pienessä vuoassa pakkaseen. Viime viikolla laitoin sen päällä sitten vain kolme leikattua sitruunaviipaletta peinillä väleillä. Ne jäävät yleensä vierailta lautasille. Jokaisella viipaleilla oli kukka ja vihreää kookoshiutaleita. 

nami-hiiri