Punaista kahvia ei sentään hiirenkolossa synny, ei nyt eikä myöhemminkään. Kardemummakahvi on suosiossa,  mutta kohtuus ’hulluttelussakin’ pitää säilyttää.
 
 
On joitain asioita, jotka kokeilun jälkeen jäävät kertaluonteisiksi. ’Lusikka’ ei kuulu tähän ryhmään. Suklaastahan ne on tarkoitus kahvin tai jäätelön seuraksi valmistaa, mutta kun aamulla posti toi muutaman tilatun tarvikkeen, niin tuntui selviöltä, että lusikkapaja aukeaisi taas.
 
Nami-hiiri tutustui monessa blogissa käytettyyn ’Candy Melts’  -tuotteeseen mukavan Helmi-tytön välityksellä kaiketi jo toista vuotta sitten. Nyt niitä saa lähempääkin. Siispä sulatettua ’Candy Meltsiä’ viime keväänä yhdellä Eurolla ostettuun lumiukkomuottiin ja kahvilasta äsken saatuun lusikkamuottiin jäähtymään....tiistaista oli jäänyt muutama koriste ja vuoden vanhassa tuliaispurkissa oli vielä pieniä punaisia helmiäkin ukoille napeiksi.
 
 
Vihreistä pikku-ukoista olisi hauska tarina, mutta sen vitsin ymmärtäisi vain sisäpiiri.  Jätetään tältä erää kertomatta. 
 
Fazerin sininen käärittynä on malliltaan ylivoimainen makeinen moneen joulun vanhaan ja uuteen ideaan. - Kuvaan vihreät tuotokset vielä aamulla ja vaihdan, jos kuvat ovat selkeämmät.
nami-hiiri