Nami-hiiri seikkaili ostoksilla joku aika sitten ja kertoi myöhemmin blogissaan löytäneensä käyttökelpoisia tuotteita pieneen tekemiseen ja satunnaisiin 'yllätyksiin'. Hiiri arvostaa yli kaiken käsillä tekemistä ja pyrkii siihen itsekin. Kiire ei ole hiirenkolossa riesana, matkapuhelimen voi sammuttaa ja kellon laittaa pöydälle. 

Toisinaan tarvitsee jonkin asian kokeiluun hyvin pieniä määriä. Vaikka hinta olisi hieman arvokkaampi, niin miksi ostaa kiloa, jos tarvitsee vain 25 g ! - Musta on väri, jota hiiri ei 'osaa' vieläkään käyttää, ei oikeastaan missään. Siksi olikin riemastuttavaa kohdata marketissa Dr. Oetkerin viiden värin setti eli 'Ready to roll icing' pakkaus. Se ei ole sokerimassaa, mutta toimii koristeissakin.

Nami-hiirellä on leipomuksista kiinnostuneita nuoria ihmisiä lukijoiden joukossa, joten kyselyn perusteella postaankin asiasta näin julkisesti ja pakkausten kuvien kera. On hyvä tietää mitä kaupasta etsii ja esittää toiveita myyjän kautta tuottevalikoimista vastaaville . 

 

Koristelumassaa 5 x 100 g eri väreissä: punainen, sininen, vihreä, keltainen sekä  musta. ! Alle 5 paikallista CHF -rahaa.

Tässä kaksi muuta hyvää tuotetta, vohvelikukkia, sekä  pienen määrän koristeluun tai heti kirjoittamiseen soveltuvat maustetut suklaatuubit. Edukasta hätävaraa nämäkin, noin 5 rahaa yhteensä.

nami-hiiri

P.S.

Tämän postauksen tuotteita on bongattu Prismasta ! KIITOS 'Tinuski' tiedosta! Kätevä yhdistelmäpakkaus koristelumassaa (5 x 100g) on siis jo Suomestakin saatavilla.

Hiiri tutki hieman asiaa lisää ja laittaa "Dr. Oetker Suomi Oy" sähköpostin loppuun, jotta halukkaat voivat tiedustella, mistä muualta löytyy, jos Prisma ei ole ihan oman keittiön vieressä. Kokemuksesta hiiri tietää, että isojen ketjujen kohdalla myymälöillä on vapaus valita tuotteensa tilauslistoiltaan. Näin toimitaan täälläkin, siksi ei saa jokaisesta Sveitsin 'Coopista' myöskään kaikkia tuotteita. Lisäksi on olemassa maakohtaiset säädökset tuontituotteille, johon törmäsimme jo aiemmin, kun nami-hiiri teki Dr. Oetkerin 'viinimoussea'  .

Sähköposti on siis: [email protected]