Sunnuntai on ‘pienellä’ auringolla varustettu. Rheinin rannalla, pihoilla, sekä metsissä on ihana ruska. Kaunista, mutta paljon värittömämpää, kuin Lapissa!

Sunnuntaileipuri ei pahemmin tarkastele ennakkoon kaappejaan, joten usein käy niin, että mielitekoja ei voikaan valmistaa. Jokin oleellisen tärkeä aineosa puuttuu.

Erään toisen asian yhteydessä nami-hiiri oli ostanut itselleenkin jännittävän näköisen ja raidallisen Brinkersin purkin. Pohjasta katsottuna purkki on täytetty ’hyrrämäisesti’. Se oli avaamaton. Hiiri pyrkii aina tyhjentämään edelliset purkit tai paketit pois uusien tieltä. Ei ole järkevää pitää montaa pakkausta kerralla avattuna. - Suklaapurkin etiketti lupailee, että  kannen alla on  ’’Chocolate Symphony’- suklaista cappuccino –crèmeä. Toisessa kaapissa oli ’After Eight’ tikkuja ja jääkaapissa loput eilisistä, torilta ostetuista mansikoista.

Sunnuntaileipurin vapaudella nami-hiiri loihti niistä 'tikkareita' itselleen. Pehmeitä suussa sulavia.  – Cappuccinon aromi maistuu, mansikkakin maistuu vielä mansikalta, vaikka hieman pirteämmälle, kuin keskikesällä, siis lievää hapokkuutta. Pieni osuus, jossa minttutikkua on mansikan sisällä maistui mukavalta ja lopuksi vielä raikasta  'After Eightiä' jälkimakuna. Sopii viileän ilman herkutteluun !

Ette ikinä kyllä arvaa, mikä määrä kaloreita on ahdettu pieneen 270 gramman purkkiin? 

nami-hiiri