Yleensä paras kiitos lahjoittajille tai sponsoreille on tehdä tai toteuttaa jotakin lahjojen avulla. Kierroksen emo oli ideoinut hauskan kisan, siispä tuumasta toimeen.

Vaikka hiirenkolossa harjoitellaan koristeiden tekoa aika paljon, niin aina jää harmittavan pieniä palasia sokerimassaa kuivumaan. Hiiri otti pussit esille ja muovaili kätösissään palaset notkeiksi ja muutamia värejä sekoittelikin keskenään. Kaulituista levyistä syntyi hauskan värisiä kukkia. Ruukkuihin nami-hiiri oli paistanut vaaleita sekä tummia muffinsseja. Erään pussukan pohjalta löytyi sopiva määrä kaakaoon tarkoitettua Amaretto -suklaarouhetta 'mullaksi'......

image-normal-normal.jpg

image-normal-1-normal.jpg

image-normal-2-normal.jpg

....mutta tämän projektin vaikein osio oli edessä, kun kuvaus piti toimittaa anonyymisti Ö. Hiiri on mielestään jo käyttänyt alustoina/taustoina kaiken mahdollisen. Toinen pulma syntyi siitä, että aurinko paistoi kaikista hiirenkolon ikkunoista hymyillen sisään ! Värit muuttuivat aika pahasti.

n-h


image-normal.jpg

Hiirenkolon postilaatikossa oli eilen kukkaruukkuja. Ne on lähetetty syyskuun pientä kisailua varten.......hiiren kukkahattu vaihtui ideamyssyyn !

nami-hiiri