Jostain syystä Laila Kinnusen esittämää uusversiota "Bää bää karitsa anna villoja..." paremmin on jäänyt mieleen vanha sanoitus ja ruotsiksi. Alkuperäinen lastenlaulu "Baa, baa black sheep..." tulee Englannista, johon August Strindberg kirjoitti vuonna 1872 ruotsalaiset sanat. Juuri sitä nami-hiiri lauleskeli joutessaan vanilliinilla runsasti maustetun lampaan paistuessa uunissa.

Pupuja tuli tehtyä hieman lisää ja lammas vanhalla viime vuoden reseptillä. Nyt hiiri laittoi kuitenkin vaniljaa reippaammin.

Kukat ovat marsipaania ja 'ruoho' tomuvärillä värjättyä kookosta. Keittiön posliinikissa lainasi sydäntä, jonka se omi eräästä nami-hiiren jouluna saamasta kirjeestä! Kakku on hyvää ja maistuvaa, resepti on muuntautumiskykyinen pienin muutoksin. 

Mutta mitäs sanotte tästä! Penkillä lekottelee ihan aito villaturkki ja tarkkailee ohikulkijoita! Tähän hiiri ja koira törmäsi viikko sitten. Toisella penkillä lekotteli samaan tapaan vaalea lammas. Lähistön vanhainkodilla on paljon vuohia, lampaita, kanoja ja oma kasvimaa, sekä pieni puutarha.

nami-hiiri