Kenellekään ei lie enää epäselvää se tosi asia, että nami-hiiri pitää suklaasta ja suorastaan rakastaa muutamia laatuja . Muutama harva myös tietää, että silloin tällöin hiiri istuskelee kolossaan suklaanaamio kasvoillaan ja toivoo hartaasti, ettei postitäti tai ‘laiskanpulskea pakettimies’ kilkuta silloin summeria  . Mutta kukaan ei tiedä vielä, että hiirenkolon keittiö oli aamulla Fazerin malliin ’suklainen keittiö’, kun pieni ilmapallo päätti poksahtaa kesken kaiken hiiren kokeilujen ! Se  ei oikeasti ollut suuri katastrofi, sillä pienen pallon pintaan ei kovin paljon löysää suklaata mahdu! Yksi ikkunaruutu vain oli puhdistettava .

 

Kahdella SLY18 –kaverilta saadulla pallolla jo tuli kokeiltua aiemmin ja tänään liisää.  Hiiri teki valmiiksi myöhemmin täytettäviä kuppeja.
 
Tarjottimella olevalla KoKo –kupilla ei ole muuta virkaa, kuin osoittaa puhallettujen ilmapallojen koko, tulitikku on hyvä mitta , mutta perin vanhanaikaista tyyliä .  Seuraavasta kuvasta huomaa, että mansikka suklaisessa takissaan on miltei suurempi! Kuppien reunat eivät ole niin tasaiset, kuten Iidalla oli. Hiiri kastoi pallot sulaan suklaamassaan hieman toisin. Siivosi keittiönsä kuppien loikoillessa jääkaapin viileydessä.
 
Kun puhkaisee pallot terävällä neulalla ja antaa ilmapallojen hetken itse irrota suklaan pinnasta, niin mitään pientä riekalesilppua ei synny.  Idea on loistavan toimiva ja mikä parasta – hauska !