Katri, Kati, Katariina, Kaarina, Kaija, Katja, Kaisa, Kaisu, Riina ja Karin ainakin viettävät tänään nimipäiväänsä.  Onneksi olkoon !

On marraskuu ja sen neljäs torstai. Amerikkalaisille päivä vaikuttaa olevan arvoltaan miltei suurempi, kuin joulun. Nami-hiiri ymmärtää sen oikein hyvin, vaikka tällä torstailla ei ole perinnettä hiiren omassa elämässä. Ei vieläkään, vaikka nami-hiiri on reilu vuosi sitten saanut aito amerikkalaisen 'tyttären' eli miniän, pojan uuden vaimon. Kiitokseen, kiitollisuuteen on silti aina aihetta, ympäri vuoden. Tämä suuren sukupöydän ympärille kokoontuminen ja kalkkunan nauttiminen puuttuu.  Aivan varmasti hiiri on 'perinteen' hengessä mukana. Ja syö palan lihakaupan valmiiksi laitettua kalkkunaa karpalokastikkeella, sekä pienen pakkasesta noukitun kurpitsakakun palan iltansa ateriaksi ja ajattelee sitten syödessään pientä maailmalla juuri parhaillaan liehuvaa perhettään sektorilla: Porvoo - Lontoo - Hongkong !  

Eilen nami-hiiri seikkaili katsellen ja ihmetellen porkkanaperhosia täällä, pyörähteli mielessään hetken ihastuttavan karusellin pyörittämänä täällä ja ihasteli myös kaupallista, mutta kaunista mainosta täällä. 

Kaiken päätteeksi hiiri piipahti myös täällä hakien uusia   ja hauskaa ilmettä lautaselleen.

Mutta aamun maalauksellisen kaunista hetkeä, kun aurinko nousi Alppien takaa luoden ympärilleen lohenpunaisia pilviä ja lumihuippuja, ei hiiri pystynyt taltioimaan selkeänä kuvana lukijoilleen, koska kulki vasten aurinkoa. 

 

Voisiko torstai - Kiitospäivä - olla enää parempi?

 

Viime vuoden kirjoitus!

 

Luitko jo "Ehkä juuri SINULLE !" muutama postaus alempana,'tähden' kohtalo selviää huomenna illalla.

Nami-hiiri löysi sattumalta mukavan blogin, jossa 'torstai on toivoa täynnä' . Voithan koettaa onneasi sielläkin. Kansikuva on muuten 'syötävän' hyvä! Jouluna tarvitaan lukemistakin. Kirjat ovat hyvää seuraa, paitsi muuttaessa  .