Chavroux%20Parfait%20.jpg

 

Parfait mansikkasalaatilla

 

150 g Chavroux vuohenjuustoa ns. tuorejuustona

2 tuoretta keltuaista

4 rkl sokeria

1 vaniljatanko, mutta vain sen siemenet

 

2 dl kermaa

2 tuoretta valkuaista

2 ripausta suolaa

2 rkl sokeria

 

3 rkl akaasiahunajaa

3 rkl sitruunan puristettua mehua

1 rkl tuoretta timjamia

1-2 dl mansikoita paloiteltuna

 

  • Vatkaa munankeltuaiset, sokeri, vanilja ja tuorejuusto vaahdoksi.
  • Vatkaa munanvalkuaiset ja suola kiiltäväksi vaahdoksi.
  • Vaahdota kerma ja sokeri.
  • Yhdistä munavaahdot käännellen ja lisää lopuksi sekaan myös kermavaahto.
  • Kaada massa yhteen isoon silikooni vuokaan tai pakasterasiaan. Voit käyttää myös pieniä annosvuokia.
  • Anna olla pakkasessa ainakin 4 tuntia ennen tarjoilua. Ota esille n. 10-15 min ennen tarjoilua ja koristele 

nami-hiiri