...tai jotain siihen tyyliin oli laitettu mm. nami-hiirelle haasteeksi   hienossa blogissa, "Askartelua & elämänmenoa". Hiiri vierailee siellä melko usein löytääkseen hauskoja askarteluaiheita, kuten myös leivontaan liittyvää opastetta. Ohjeet ovat yksinkertaisen selkeitä. 

Nami-hiiren kuvapankki antoi ohjeen mukaan kuvaksi tämän. Se on aika hiljan, joulukuussa, esitelty kukkalaitteen koriste. Aito, pieni ja pahuksen kova päärynä syötäväksi. 

Idea päärynän maalaamiseen askartelumaalilla tuli jostain lehdestä, sekä livenä nähdystä taidenäyttelyn avajaisissa olleesta valkoisesta hedelmäasetelmasta. - Valkoisen värinvalinta on oivallinen siinäkin mielessä, ettei kukaan keksisi vahingossakaan haukata.

Tätä päärynää ei tietenkään enää ole, koska se joutui valokuvaa varten viipaloitavaksi ja sen kaverit hiiri laittoi pois, kun joulu loppui. Pääsiäiseen voisi tehdä uusia valkoisena tai kirkkaan keltaisena ja koristella pienillä untuvilla! Päärynä on paljolti kananmunan muotoinen.

KIITÄN "Askartelua & elämänmenoa" blogin Kermahattua  tästä erilaisesta haasteesta - ja siirrän samalla idean  '4. albumi, 4. kuva' -haasteen kaikille lukijoilleni. Se ei vie kuin hetken siitä ajasta, kun kakku paistuu uunissa !

nami-hiiri