Sokeroidut%20ruusutvanha%20kuva%201_1-no
 
Hauska fakiiri Kronblomin (Nils Hedengren) taikalause on edelleen nami-hiiren mielessä: "Suolaa, suolaa, enemmän suolaa !" Ja fakiirin, joka ei halunnut olla taikuri, taskusta tuli kymmenittäin värikkäitä pikkuliinoja. Hedengren oli suomalainen näyttelijä, joka tuli tunnetuksi 1960-luvun lastenohjelman 'Sirkus Papukaijan’ taikatemppuja tekevänä 'fakiiri Kronblomina'. Murtaen suomea puhuva fakiiri Kronblom esiintyi lastenohjelmissa vielä myöhemminkin. Nykynuorisolla ei ole aavistustakaan, kenestä hauskuuttajasta hiiri puhuu/kirjoittaa. Vanhemmat lukijat ehkä muistavat tämän punanenäisen nuhanenän!
 
Sokeriruusut%20vanha%20kuva%201-normal.j
 
sokerikukkia%2002-normal.jpg
 
Hiiri ei ole kaatanut tai tiputtanut lattialle eilen hankkimaansa sokeripussia, mutta työn tiimellyksessä ei vain huomannut sitä varisevan lattiallekin – nyt on hiirellä makeat  paljaat varpaat !
 
  • Arabikumipulveria myivät ennen Suomessakin apteekit, Keski-Euroopassa yhä edelleenkin -  nyt ehkä varminta kysästä Suomessa luontaistuoteliikkeistä. Pulveri on ristitty uudelleen ja kulkee jatkossa Acaciakumipulverina !
  • Lisäksi tarvitaan extrahienoa sokeria, muutamat tipat elintarvikerusuvettä  ja pehmeä vesivärisivellin !      
  • Huom! Kuvien askarteluun on mennyt tasan 4 grammaa ACACIAKUMIPULVERIA !

P.S. Yksi kuva puuttuu ja juuri se, johon kommentoinnit kohdistuvat !

nami-hiiri