SLY16 - KIERROKSEN  VARAVENTTIILI  SULKEUTUU
 
 
Jos kaikki hauska ei loppuisi välillä, niin mitään uutta alkua, iloa tai hauskuutta ei voisi tulla uudelleen. Tunne on jokseenkin sama, kun palaa matkakassinsa kanssa kotiin ja ellei, niin eihän voisi lähteä uudelle matkalle!

Nami-hiiri kiittää näin julkisesti teitä kaikkia! Suurenmoiset SLY16 rinkiläiset, te teitte mukavan ringin mahdolliseksi. Ihania, tarpeellisia, mutta ennen muuta ajatusten siivittämiä slypaketteja siirtyi paikasta toiseen, ystävältä toiselle. SE on aito slyajatus. Sellaista on ilo seurata - ilo pitää kirjaa kierroksen kulusta .

SLY16 ei säästynyt koettelemuksilta, eikä murheilta. Ja vaikka nami-hiiri aina kirjoitti pienen jännityksen olevan mukana, ei silloin käynyt mielessä, että joku ei hoitaisi velvoitettaan muistaa pariaan paketin postittamisella. Sen pitäisi olla itsestään selvyys rinkiläisille, ilman erillistä huomauttelua. Paketin avaamisen tuomaa hetkellistä jännitystä hiiri tietenkin aina tarkoitti. - Tässä kohden kiitän muutamia, jotka rohkeasti kertoivat hankalista, vaikeista tai kipeistä tilanteista, mutta eivät silti unohtaneet pariaan.

Sattuneista haavereista otamme opiksemme itse kukin ja siirrymme seuraaville kierroksille entistä päättäväisemmin, jotta kaikki ringin jäsenet saavat SLY teemojen mukaiset pakettiyllätykset avattavakseen. 

Lokakuu keräsi kiitettävän pitkän listan leipomuksista, joita tehtiin hyödyntäen saatujen pakettien tuotteita ja ennen kaikkea reseptejä. Prosentuaalisesti tehtiin varmaan ennätys. Postikortein muistettiin myös pareja. Hauskin ajatus oli ringin aikana syntyneen pikkuvauvan huomioiminen ja vasta söpösten potkuhousujen sekaan laitettu paljastuskortti  pakettien lähettäjästä.

Teistä kaikista voisi kirjoitella monta riviä positiivisia ajatuksia, jotka ovat välittyneet hirenkoloon, nami-hiiren teitä puolihuolimattomasti paimentaessa.

Mitkään porkkanat eivät voita aitoa oma-aloitteista aktiivisuutta. Sekin nähtiin ja noteerattiin hyvillä mielin. Nyt kuitenkin lokakuun porkkanat 'nahistuvat' yhden ajattelemattoman rinkiläisen takia ja jäävät siksi jakamatta . MUTTA lokakuussa paketitta jäänyt rinkiläinen tulee saamaan pakettinsa marraskuun alkupuoliskolla. (lähetetty 05.11.-11 ) Onko se täsmälleen lokakuun teeman mukainen? Se jää nähtäväksi .

Iloisena haluan tässä myös ilmoittaa, että tällä kierroksella oli mukana yksi slyrinkiläinen, jolle kierros oli jo 11. kerta. Se on 33 kuukautta SLY:n kuukausista, joita on ollut nyt kaikkiaan 48 kappaletta = 4 vuotta. Tämä ahkera rinkiläinen on ”Prognoosi”. Hänelle lähtee ensiviikolla extra muistaminen upeasta suorituksesta! (lähetetty 05.11.-11) Toivotamme kaikki hänelle hyvää jatkoa uudessa ryhmittymässä muistuttaen, että ovi on kuitenkin aina auki originaali SLY rinkiin .

Ja teille kaikille muille, ihanille rinkiläisille on tulossa litteät kuoret, jotka kulkeutuvat ensin Italiasta Sveitsiin ja sitten Suomeen. Ajallisesti se voisi olla alkavan kuun toisella puoliskolla ( italialaiset ovat tunnetusti hieman hitaita toimissaan ).

Toivon kaikille seuraavalle kierrokselle tiistaina jatkaville entistä enemmän antamisen ja saamisen iloa, sen asiaan kuuluvan pienen positiivisen jännityksen kera .

Teille, jotka nyt jätätte originaali SLY17 väliin, toivon lukevani myöhemmin postauksistanne mukana olosta jollain tulevalla kierroksella. Ehkä kohdataankin!

SLY17 on ensimmäinen tunnuksella 'originaali SLY'. Mutta kierroksesta "originaali SLY18" lähtien SLY toimii jatkossa omalla sivullaan, Emojen ja logotunnuksien vain vaihtuessa. Tähän johti elokuun oudot tapahtumat tarkemmassa valossa tarkastellen. Siitä on omat etunsa myös tukijoita, sekä sponsoreita haettaessa. ”Originaali SLY18” tunnus ilmestyy heti Joulun jälkeen ja ilmoittautuminen alkaa tavalliseen tapaan 01.01.2012. Tästä kaikesta kertoo kierroksen tuleva Emo hieman myöhemmin. Samaan aikaan ilmestyy mainosbanneri mm. Leivontafoorumin sivuille.

Hiiri kulkee omia polkujaan ja joistain ’pilkuistaan’ ei osaa - ei ehkä haluakaan irrottautua !

Teidän kaikkien s y 
SLY16 vt. emo
 
             
ELOKUU                 SYYSKUU                       LOKAKUU

SLY16 kierros  kiittää yhteistyössä olleita ja ostoista alennuksia antaneita yrityksiä:
    
 
          
 
Ryhmätyöskentely tai SLY16 ringin kaltainen etäryhmä, jossa on 24 rinkiläistä ja 'Alppien huipulla' istuva' vt. emo,  ei aina suju ilman ongelmia, mutta se on ymmärrettävää, koska ryhmä koostuu aina erilaisista ja eri tavalla ajattelevista ihmisistä. Ryhmätyössä on aina omat vahvuutensa  ja heikkoutensa .
 Nami-hiirelle tupsahti syliin oikein mallikkaasti toimiva SLY rinki !
 
   
 
Blogittoman Jennan korvike.
 

 SLY uskollisuuden extramuistaminen annettiin ensimmäistä kertaa ja sen sai "Prognoosi".  Hän oli osallistunut SLY kierroksiin 11 kertaa ja SLY16 rinki halusi muistaa häntä paketilla: 
- muutama 'jääkaappimagneetti' kokoelmaan
- sinisiä 'kiva kun tulit' -serviettejä (sininen oli mainittu lempiväriksi) 
- sinisiä askarteluhelmiä askarteluihin 
- pieni 'hyvän mielen' enkeli pöydälle
- pieni 'kaikkea hyvää jatkoon' -kynttilä
- suklaakiekko ja sen höylä
- enkelin muotoista pastaa (ruokaan tai jälkiruokaan)
- leivontaan purkillinen kultaströsseliä
- maustettua suklaata myllystä suoraan lautaselle, jogurttiin, muroihin...
- täytesuklaalevy 'kastanja'
- muistoksi kortti tervehdyksin SLY16 ringin nimillä.