Ystävättäreni lähetti liput perjantain musiikkiesitykseen  'Oliver Twist', joka on Charles Dickensin vuonna 1838 kirjoittamaan kirjaan pohjautuva ulkoilmaesitys. Aihe on tänään aivan yhtä ajankohtainen, kuin aikoinaan David Leanin vuonna 1948 ohjaama filmatisointi tai Roman Polanskin 2005 tekemä uudempi versio. Yhä useammat lapset elävät kaduilla. Enemmän ja enemmän nuoria jää köyhyysloukkuun.

Ystävättäreni on horoskoopissa kala ja siksi tämä aihe. Paperilla kaikki näytti mukavalta ja niin helpolta. Hieman reilun 10 cm mittoihin kalan tekeminen valkuaisesta ja värillisistä sokereista oli iso operaatio. Paljon isompi, kuin nami-hiiri osasi kuvitella. Kala figuurina on aika simppeli. Silmän tekeminen suklaalla ei ottanut oikein sekään onnistuakseen, mutta viidestä kalasta tämä oli paras ja kelvollisin. Kaksi tuhrin Wiltonin 'color mist spray'llä pahemman kerran. Painelin suutinta reippaasti, ikään kuin en olisi mitään aiemmin 'spreijaillut'. Väristä tuli kalan sivuun liian voimakas. Ja alusta uudelleen 'Da-Capo' !

Suklaasilmä tarttui tietenkin sellofaaniin. Olisi pitänyt käyttää rullaa, eikä valmiita lättänä pusseja. Sopivaa laatikkoa ei ollut. Se olisi ollut ideaali. Ilahduttaminen ja kiittäminen oli pääasia. Kukkia en voinut ajatella, koska hänellä on valtaisa puutarha.

Aion nauttia esityksestä !