Sanjalta%20.jpg


Yllätyksen viehättävyys on juuri sen yllättävyys! Tuota lausetta hiiri käyttää aina hyvin mielellään. Se kuvastaa sitä riemua ja iloa, jonka postilaatikkoon Suomesta saapunut posti tuottaa. Juuri ja juuri on hiiri toipunut edellisestä valtaisasta muistamisesta, kun tuli toisen tuntemattoman, tutuksi tulleen arvokas paketti. 


Postin%20tuomaa%20iloa%20.jpg


Mutta palataanpa eiliseen, perjantaihin, kun hiiri kipitti lukollisen kirjelaatikon luokse....Eilinen meni erilaisia pikkuleipiä paistellessa. Saapuneet ihanat, Suomen postimerkeillä varustetut kirjeet nami-hiiri avasi vasta illemmalla. Lämpimät halaukset kaikille lähettäjille kauniiden postimerkkien perille tuomasta joulupostista! Tässä ryhmässä on taidokkaasti sommiteltu, tyylikäs itsetehty kortti, hauska 'Muumin mahalasku' -keittiöliina, kiva valokuvista tehty sisarussarjan leivontahetkestä napatut otokset, jossa nuorin ihmettelee touhua ja tohinaa ja hupaisan hauska leivän reseptikortti kahdelta keittiössä ahkeraan puuhastelevilta pojan veijareilta! Kuvan kaksi alinta korttia ovat siis aika nuorilta nami-hiiren suomalaisystäviltä...heille erikoisesti paljon suuria haleja, ihan kuuhun ja takaisin!


Fazerin kassi - yllätykset jatkuivat siis tänä aamuna, vaikka onkin lauantai! Suuri halaus kiitosten kera sinullekin ihana tutuksi tullut tuntematon makeasta paketista!


Sanjalta%202%20.jpg


Hiirenkolon keittiöstä leijaili suomalaisen joulukahvin kardemummainen, aromikas tuoksu, mutta hiiri oli maltillinen ja avasi Fazerin kassiista huolellisesti erikseen pakatun paketin, josta paljastui hauskoilla nimillä varustetut saippuat - hiiri ottaa ne käyttöön !


Adventtikalenterit%20.jpg


Adventtikalenterien luukut alkavat käydä vähiin. Nyt kuuluisi olla talvi ja talvinen tienoo luminen, luonto huuruinen, valkea, uninen… mutta aurinko on juuttunut taivaalle. Se häikäisee, vaan ei lämmitä. Ystävien kauniit ajatukset lämmittävät !


nami-hiiri