Tutuksi tullut taitava valokuvausta harrastava blogikaveri on ikuistanut varmuudeksi lumitakkiset metsän puut hauskaksi joulukortiksi.
 
Ellei jouluna ole lunta......Kun maas' on hanki ja järvet jäässä...

...samana päivänä saapui kirje, jossa oli vanhan kirjan sivusta taiteltu paketti.
Sen sisältä paljastui nyt toisenlaista kädentaitoa - hienosti huovutettu tonttu. 
 
Hei tonttu-ukot hyppikää....Tonttujoukko silloin varpahillaan....

...tässä uusi tonttu huolehtii pienistä kulkusista, niin pienistä, että niitä voi olla vain hiirenkolossa, kuten aiemmin kerroin. Kulkuset unohtuivat silloin kuvasta.
 
Kilisee, kilisee kulkunen helkkyen, välkkyen, ...loistehessa nietosten.
 
 
Viime kierroksen 'kummityttösly' muisti nami-hiirtä taiten tekemällään kauniilla kortilla! A big hug :D !

 

Lumi on jo peittänyt kukat laaksosessa, järven aalto jäätynyt talvipakkasella....Joulupuu on rakennettu, joulu on jo ovella, namusia ripustettu ompi kuusen oksille...

Aiemmin kuvatun kultaisen rasian kätköistä paljastui pienten käsien koristelemia, rakkaudella paistettuja pikkuleipiä. Hän tietää, että nami-hiiri pitää tähdistä, lumihiutaleista, käyttää helmiä ja syö mielellään pikkuleipiä.

 

Sä tähdistä kirkkain, nyt  loisteesi luo sinne Suomeeni kaukaisehen!....
Oi käykää, ystävät, laulamaan, kun joulu, joulu on meillä! Se tuttu, ystävä vanhastaan, on tänne poikennut matkoillaan ja viipyy hetkisen meillä.
 
Kuten huomaatte, tämä oli tällainen joulunvärinen postaus ja vain siksi lukuisat kirjeissä, paketeissa tulleet Da-Capot jäivät nyt keltaisen kääreensä vuoksi huomiotta. Mutta hiirihän kirjoittaa niistä jatkuvasti, miltei ympäri vuoden!  Ne maistuvat tulevana vuotenakin 365 päivää...ja arvatenkin pääsevät silloin tällöin postauksiin!
 
 
 
Nyt on Joulu !
Piparien tuoksua, tonttujen juoksua, kulkusten helinää,
mutta ennen muutaa
hyvää ja rauhallista Joulua kaikille !