Arvaa%2C%20ellet%20tied%C3%A4%204%20.jpg

Instagramin puolella on naapurimaasta nimimerkki: galaxia1409 kysellyt silloin tällöin pienistä esineistä, mihin niitä käytetään? Hiiri ei ole mielestään mikään keräilijä, vaikka miltei kaikki on löytynyt hiirenkolostakin. Osalla hiiren kuvan esineistä olenkin jo aiemmin arvuutellut lukijoitani. NYT pikainen silmäys kuvan alaosaan.

Lyhyesti ...mitä tehdään tai mihin tarvitaan palloja, palikoita tai hiirtä? Kuka mahtaa tietää kaikki kolme vastausta ? Palkinto? Tottakai !

Hyvä oivallus ei välttämättä aina saavuta sille ajateltua myyntimenestystä. Tuotteita, joita ei tarvita tai jotka korvaa paremmin joku toinen idea,  on niitäkin pilvin pimein.  Ryhmäkuvassa on muutama esine, joille nami-hiiri löytää jatkuvasti käyttöä….kantaen niitä mukana matkoillaan….suurin osa on koottu pieneen lipaston laatikkoon. Samasta laatikosta löytyy muutama erikokoinen hakaneulakin, säkerhetsnål, Sicherheitsnadel, safety pin......varmuuden vuoksi !

nami-hiiri

EDIT. 19.12.2015 :

Arvaa%2C%20ellet%208%20.jpgArvaa%2C%20ellet%209.jpg

Tässähän nämä kummallisuudet tosi 'toimissaan' !

  • Eli kun vieraita on useampi, tilaa vähän, niin lautaset tarjottavineen voi pinota kätevästi kolmella nappulalla valmiiksi.  
  • Pampulat on tarkoitettu lasimerkeiksi - tämä oli ehkä kummallisin suunnittelijoiden ajatus !?
  • Hiiri on avaimenperä/ Keychain with LED Lights ja sitä kevyesti painamalla syttyy SEN silmät. Kuvan ovi on sisäovi, mutta ulko-ovella usein seistään niin, että valo jää selän taakse ! Hiiri 'näyttää' missä on avaimenreikä Ü

Hiiri miettii jo uusia kujeita....mukavaa jatkoa joulun odotteluun!

nami-hiiri