Helpot aamiaiset ovat teemana kesäkuussa SLY27 kierroksella. Kyselykaavakkeeseen nami-hiiri oli viestinyt kevään ja alkukesän suunnitelmistaan ja ilmoittanut, että reseptit olisivat tervetulleita. Niitä voisi sitten testailla matkalla. Loppuviikolla tuli emon välityksellä viestiä ja pari ehdotelmaa aamiaisiin. Hiiri tallensi ne, mutta päätti kuitenkin kokeilla toista jo tänään. 

Banaanuohukainen%20-normal.jpg

BANAANILETUT

1 banaani
2 kananmunaa
---  sekoitetaan ja paistetaan kuin letut
--- päälle esim. luonnonjugurttia ja mustikoita.

 

Eipä resepti enää helpompi voisi olla. Hiiri käytti paistamiseen voita. Parit ensimmäiset hajosivat kappaleiksi,  mutta maistuivat makeilta. Seuraavaksi hiiri paistoi kaksi hieman suurempaa ohukaista ja laittoi päälle mustikoita ja luonnonjugurttia. Hyvää oli sekin. Syön kyllä toistekin. Viimeistä paistaessaan hiiri huomasi otoksen vielä puuttuvan,  nappasi kuvan ja nautti ohukaisensa, nyt  vaniljarahkan kera. Mukavaa vaihtelua. 

Kiitos uudelle salaiselle parilleni!!

nami-hiiri


Banaanitetut%20mansikoilla%20-normal.jpg

....muutama päivä myöhemmin hiiri paisteli aamuohukaisiaan suurella pannullaan, mutta teki niistä pieniä. Käytti hieman pienempää lämpöä ja  ohukaiset eivät hajonneet! Ehkä syy oli siinäkin, että hiiri survoi banaanin vain haarukalla ja sekoitti sitten kananmunien kanssa normaalisti. Maistui mansikoidenkin kaverina. Maustamattoman jogurtin sai kivaksi kastikkeeksi, kun käytti maidonvaahdottajaa......


Aamiainen%20vol.3%20-normal.jpg

Lauantaina, 10.05.2014 sly parin toinen resepti muuttui käytännön syistä marjaisaksi! Hedelmillä toteutus tulee hieman myöhemmin. Perinteikkään Helsingin Myllyn 'Fruity Mysli' oli pelkästäänkin hyvää...täysjyvää !

nami-hiiri