maanantain%20aamupala%20.jpg

Kurkkumatolla, kurkkua, omenaa, porkkanaa ja mansikka.

25.01.2016%20%20.jpg

HYVÄÄ  SYNTYMÄPÄIVÄÄ,  MUMMIN IHANA 15 vuotias POJANTYTÄR !

PIENTÄ AAMUPALAA TAI KOULUN JÄLKEEN VÄLIPALAA. SUSHI -KAKKUA LOUNAAKSI JA HERKKUJA ILLAKSI !

maanantai%203%20.jpg

Paahtoleivän sivu on jaettu neljään kolmioon....ai etkö näe kuin vain kolme Ö! Leivällä on nami-hiiren  suurta herkkua sellerisalaattia ja pari marjaa, sekä pieni kiwisiivu, vesikrassia.

tammikuu%204.jpgtammikuu%205%20.jpg

Grillimausteinen TUC -keksi, juustoa, tomaatti-tuorejuustopallero, oikealla mini lohi-ohukaiskiekkoja ja kupissa mustia tortilla chipsejä ......on mistä valita !

Sushi%20-kakku%202.jpg

Sushi -kakku keitetystä puuroriisistä, joka ositettu kolmeen kuppiin ja maustettu lohipaloin, aidolla pinaattijauheella, sekä punajuurijauheella, päälimmäinen taso sivelty tuorejuustolla, jotta balsamihelmet pysyvät paikoillaan. Siitä on kakku vuokaan koottu, koristeluna pari lohiruusua ja vihannesruusuja. Kakkua voi syödä mainiosti sushi -etiketin mukaisesti kertasuupaloina, kun sen leikkaa valmiiksi kahtia pituussuuntaan ja sitten paloittelee poikittain niin, että muodostuu  samalla kaksi sopivan leveää suupalaa.

Viikonloppu Mummilla meni mukavasti suunnitellessa tarjottavaa, mietiskellessä yhteisiä hetkiämme, kuvatessa ja syödessä. Keittiön lattialla oli tasolta alas harpanneita riisejä..ja mitä milloinkin päivän puuhailusta, eilen oli hiiren pusero ja nenänpääkin kultatomussa! Mutta kaikkein isoin harmitus oli tänä aamuna siinä, että sinä olet Suomessa ja minä täällä. Eilen oli hauska jutella lankoja pitkin, mutta eihän se koskaan voita live-halausta!

25.01%20Petit%20Fours.jpg25.01%20Petit%20Fours%202.jpg

Hyvää syntymäpäivää meille molemmille ! Aurinkoista mieltä koulupäivääsi, Rakas Saga!

nami-hiiri, Mummina 15 vuotta!