"Isn't She lovely? Isn't She wonderful?..."

Sanat voisivat olla kenen tahansa isän lausumat, katsoessaan ylpeänä vastasyntynyttä, minuutin ikäistä pienokaistaan, tyttöä tai poikaa. 

vauvaprinsessa%20kuva%201-normal.jpg

Kun isoisä on Kuningas ja isoäiti Kuningatar, niin Prinsessan lapsi on Prinsessa! Pieni vauva syntyi New Yorkissa, 20. helmikuuta 2014, julkisuuteen autuaan tietämättömänä. Kunnialaukauksia on jo ammuttu asiaankuuluvasti 21 kappaletta kaukana Tukholman Kuninkaanlinnan edustan terassilta. Kansainvälinen lehdistö palaa halusta kuvata ne kymmenen pientä varvasta ja pienen pientä sormea, jotka onnellinen isäsi kertoi sinulla olevan. Tulemme tietämään sinusta myöhemminkin - ja paljon, koska lehdistö tulee seuraamaan jokaista pientä askeltasi elämäsi poluilla, nyt ja aina ! Puetaankohan sinutkin äitisi 'vanhoihin' sieviin mekkoihin, kuten 2 vuotias serkkusi Prinsessa Estelle ? 

Tämä kakku antoi nami-hiirelle ajankuluketta testailla jouluksi saamaansa Wiltonin 'Deluxe Tip Set 26'  -tyllapakkausta. Kakkupohja on mutkaton tavallinen sokerikakku, joka paistui pyöreässä irtopohjavuoass 16cm x 7 cm. Siinä ei ole leikattuja kerroksia, ei täytettä. Väriä tuorejuuston joukkoon tupsahti hieman likaa. Ja kuten tiedätte, niin hiiri ei osta vaahtokarkkeja koskaan lauantaikarkeiksi, mutta koristelee niillä hyvin mielellään leipomuksiaanNyt pitäisikin miettiä taas kerran, mitä tekisi pussinlopulla.

nami-hiiri  Torontossa