Lila on trendikäs väri juuri tällä hetkellä. Luonto on mukana omalla panoksellaan.

 

Parina päivänä olenmme koiran kanssa ihastelleet tätä puuksi kasvanutta pensasta. Nyt otimme kamerankin mukaan. Metsäpoluilla emme me, koira ja nami-hiiri, paljon muodista piittaa. 

Olemme 15 minuutin ajomatkan päässä Zürichistä, mutta miltei maaseudulla, sillä pienen maan mittasuhteet ovat ihan toiset, kuin Suomessa. Tervehdittyämme kaikki aamukävelyllä olleet koirat, laitumilla olleet lampaat, vuohet, lehmät ja hevoset, juoksemme yhdessä niittyjen vierustaa eläinten ihmetellessä meitä. Hiiren vyötäröllä keikkunut matkamittari näyttää  6 kilometriä kotiin päästyämme. Ihan hyvä aamun osalta. Tyydymme herkulliseen luuhun ja pieniin 'synteihin' !

Muistelemme elokuista lasisella lilalautasella ollutta taidetta ! Koira ei tietenkään tätä nähnyt. Se torkkui ravintolan pöydän alla sille tuodun  vesikipon vieressä tietoisena siitä, että herkkuja pöydästä ei koskaan saa. Se ei yrittänyt edes kerjätä, vaikka tuoksut saivat kuolankin valumaan. Kun on kiltisti, niin herkkujen vuoro tulee, viimeistään kotona.


 

    

nami-hiiri