SLY34%20helmik.%20.jpg

...ja nami-hiirihän kokkaa! Makea hiiri uhmasi eilen tuulta ja sadetta valittamatta noustessaan 400 m jyrkähköä ylämäkeä. Suosiolla hiiri oli laittanut sateensuojansakin kiinni, ettei suoja levähdä tai hiirii lähde lentoon. Se kannatti...'palkinto' odotti taianomaisessa postilaatikossa. Kaksi suurta ruskeaa kirjekuorta Suomesta! Jo rappusia noustessaan hiiri kiljahti iloisesti. Postimaksu oli yhteensä alle 10€. Siitä alkoi riemu, joka jatkui kuoria avatessa.

SLY34%20helmik.%203.jpg

Uuden SLY34 kierroksen salainen leivontaystäväni oli satavarmasti tutkinut nami-hiiren blogia, kuten slyt aina. Kirjekuorista paljastui suomalaisia hyvää mieltä tuovia laadukkaita tuotteita. - Parini oli huomioinut hiirenkolon sijainninkin...tai niin hiiri ainakin haluaa ajatella - oli erikseen naputeltu 'Laskiaissavariinin' ohje - savariinin kotimaa on Ranska, samoin 'Créme Ninon' eli ranskalainen hernekeitto.  Jälkimmäisestä hiiri ajatteli aloittaa.....

SLY34%20helmi.jpg

Oi, oi ja suomalaista luettavaa reseptien muodossa yllin kyllin. Ihanaa! Muumia, mausteita, mielisuklaata...niistä syntyy maukkaus ja hyvä mieli. Ajattelevainen salaparini oli huomioinut myös Ystävänpäivän. Vaaleanpunaisen kuoren sisällä oli jotakin......Maltillinen nami-hiiri aikoo kuitenkin avata sen jo heti ensimmäisen leipomuksensa kuvien viereen, koska Ystävänpäivää hiiri viettää St. Moritzissa.

Lämmin kiitokseni ajattelevaiselle leivontaystävälleni! Lähetys oli nappiin osunut täysosuma ja hyvin ajoitettu! 

nami-hiiri