Nami-hiiri touhuaa paljon keittiössään. Joskus jonkun tuotteen kokeilu jää vain kertaluontoiseksi, kun maisteluavustajat eivät ole lisääntyneet samaan tahtiin, kuin kokeilut. Osa tuotteista on tarpeettomia vain siksi, että ne ovat alkujaan pakattu kahden jopa kolmen kappaleen pakkauksiin – hiirelle riittää kyllä yksikin.

Voit ilmoittaa halukkuutesi s.postilla johonkin kerran tai pari käytetyyn ehjään leivontatarvikkeeseen. Osa on täysin käyttämättömiä, ainoastaan kuvattu. Varmuudella kaikissa ei ole enää omaa pakkausta jäljellä.  Kaikki tällä kertaa näkyvillä olevat leivontatuotteet kyllä kulkevat edukkaasti kirjeitse perille.

 

Muottien leveys 5 cm, ei käytetty.
Keinuhevonen leveimmältä kohdaltaan 5 cm, ei käytetty. .

Kissamuotin halkaisija 7,3cm, painettu kolme piparia.
Kurpitsan halkaisija on 7cm kokeiltu samoin muutama painallus.
Valkoinen lehti 5cm, käyttämätön.
Tammenterho leveys 3cm, käyttämätön.
Kalkkunan leveys 6 cm, ei käytetty.
Silik. konvehtimuotit 10 kpl,  koko 25mm x 25mm x 15mm, ei käytetty.
Punainen silokoonimatto suklaalle on 14cm x 17cm, 9 ukkoa, ei käytetty.
 
  

Joulufiguurit  (6) uutta platinasilikoonia, 'Spekuloos' 5,5cm x 8,5cm,  syvyys 3mm (tarkoitus laittaa mantelilastuista tukitausta), ei käytetty, 
 
 Kuva on hiiren suosikista, josta on leikattu yksi (4 kpl) kaistale pois !  Eli kaapissa on ehjä ja käyttämätön (12 venettä), jonka koko on 37cm x 26cm , taipu mukavasti pieneen tilaan.
 
 
 Niin kutsuttu 'Linzer' -muottisarja ympärivuotiseen käyttöön, metallia, käsinpesu suositus, koko pakkaus 13 cm halkaisijaltaan, pikkuleivän halkaisija 5,5cm, selkeä kuvallinen käyttöohje, soveltuu vihanneskuviohin myös,
käyttämätön - hiirellä on ikioma. 
 
Inventaario jatkuu, joten arvelen listankin jatkuvan   !
 Samasta asiasta tehty ikioma 'SIVU'.
Sinne ilmestyvät jatkossa uudet jaloissa pyörivät tuotteet !