Tähän tapaan ’se’ syntyy:
1,5 dl maitoa
½ dl espressoa
kaakaojauhetta koristeluun
ja valkoista sokeria
 
 
Tällaiselta ’se’ suunnilleen näyttää. Ulkonäkö vaihtelee, koska siihen vaikuttaa tekijä itse ja tietenkin aika, joka on käytetty juoman valmistukseen. 
 
'Latte macchiato' on Italiasta peräisin oleva lämmin maitokahvijuoma. Juomassa espressokahvi kaadetaan vaahdotetun maidon päälle lasiin. Vaikka alun perin miedosti kahville maistuva juoma on tarkoitettukin erityisesti lapsille, niin nami-hiiri ei miellä sitä lastenjuomaksi. Ei vaikka onkin lapsuudessaan kuulunut  niin sanottuun 'pullamössö' ryhmään! - Italian kielen 'Latte macchiato' tarkoittaa tahrattua maitoa, mikä viittaa vaahdon pinnalle jäävään kahvinruskeaan tahramaiseen kuvioon, kun juoma on italialaiseen tapaan oikein valmistettu.
 
 
’Hello Kitty’karamellin makuinen Latte Macchiato coffee mix –  250 ml:n tölkissä? Apua,  eihän lapset juo kahvia !? No, toki 'Hello Kitty' -tuotteet ovat nuorten ja nami-hiiren ikäisten  suosiossa. Mutta kahvia peltitölkissä! Mitä on ’Sanrio’ -tuotemerkin haltija ajatellut antaessaan lisenssin saksalaiselle kahvinvalmistajalle? Ei varmaan mitään. Tämä on puhtaasti nami-hiiren mielipide juotuaan tölkillisen teekupistaan. Tölkissä ei tietenkään ollut maitovaahtoa. Maidon aisti juoman väristä. Korkea lasi ei olisi auttanut asiaa. Tölkin 123 kcal eivät tule vaikuttamaan positiivisesti seuraavaan uusostoon. Sellaista ei tapahdu. Nämä tölkit nami-hiiri 'aikoo unohtaa'. 
 
Hmmmm-mm! Kesä ja sen tuomat lomat ovat vaikuttaneet varmaan 'Hello Kitty' -olkalaukun kiinnostukseen tai siis kiinnostuksen puutteeseen . Arvatenkin myös se, että se ei ole alkuperäinen vaalean punainen 'Sanrion' valmiste, ei musta, eikä edes kesäruskettuneen ruskean 'Hello Kittyn' aito varuste. – Ihanaa kuitenkin, että muutama mukava vastaus tuli.  – Kiitoksella ! - Laukku odottaa nyt aamua päästäkseen matkaan. Kuka vastaajista sen saa, olkoon se vielä yllätys. Odotellaa ja ihmetellään kenen luokse postipoika sen kantaa !
 
 nami-hiiri