SLY32%20syyskuu%202%20.jpg

 

Nyt ei ollut palloja lempivärisinä postipaketin silkkisessä sisäpaperissa. Paperi oli kokonaan turkoosia! Muumipapan silinteri pilkotti sen alta reseptikortissa…..kääntöpuoli toimi parini viestimenä: "Hei! Sinulle on hauskaa, mutta haasteellista pakata lahjaa. Toivon, että jokainen sananen suomea on eksoottista, vaikka tuote olisikin tuttu…."

 

SLY32%20syyskuu3%20.jpg

 

Se oli sunnuntaina, kun Instagramiin oli ilmestynyt "Da-Capo Bites". Hiiri kommentoi kuvan laittaneelle, että tuossa olisi hyvä syy miettiä muuttoa Suomeen! Vielä ei tarvitsekaan ja mietinnän voi keskeyttää.

 

SLY32%20syyskuu%201%20.jpg

 

Pakkauslaatikon sisältä löytyi herkkua monenlaista…kokonainen  lempivärini värinen kassillinen ! Nami-hiiri yritti asetella tuotteet kuviin niin, että näkyvät ilman luettelointia. Ihania reseptejä sekä maukkaita marjaherkkuja vihkonen.

 

Hiiri syö mielellään omenoita ja niistä tehtyjä leipomuksia. 'Omenaruusut' ovat suosikkejani….niitä saatte maistella ensimmäisenä. Sunnuntaina hiiri oli muuten vähällä jo paistaakin niitä, mutta ajatteli pitää leivonnassa taukoa slyn paketin tuloon asti. Omenoita on kaapissa. 

 

Suuret kiitokset ajattelevainen salaiseni! Ja ihan oikein toimit,  mitään painavaa ei kannata  todellakaan lähetellä hiirenkoloon. Vastaavia tuotteita, joskaan ei suomalaista laatua löytyy marketeista, joten mitään esteitä ei ole lähettämiesi reseptien tekoon!  Reseptikirjeetkin riittävät aivan mainiosti.

 

Hugs, onnellinen nami-hiiri