Mökeillä yleensä grillataan lihaa tai hiillostetaan, loimutetaan kalaa. Mutta jotain pientä makeaa espresson tai virvokkeiden kanssa kaivataan.
 
Nami-hiiri on hankkinut pienet silikoni muotit, joilla voisi tehdä mehujään, jäätelön tai muodikkaan kakun tikkuun. Olisi ollut muitakin malleja, mutta hiiri valikoi tuollaisen pienen uurretun pötkylän. Nyt tuli mieleen puinen hunajalusikka. 
Kuvittelisin, että mökkivarustus ei ole kovinkaan laaja tarvikkeiltaan, ei ainakaan kakkujen koristelua varten. Hyvin pärjäisi parilla koristemuotilla, pötköllä marsipaania, purkillisella nonparelleja ja vaikka maitokahvin patterilla käyvällä vaahdottajalla. Olisivat kaikki edukkaitakin hankkia vaikka ikiomat mökille - joita pienet hiirulaiset sitten voisivat talvisin käyttää omiin juhliinsa, kun omistajat ovat kaupungissa. Toinen vaihtoehto olisi tehdä koristeita kotona valmiiksi rasiaan mökille kuljetettavaksi. - Nyt koristeltiin popkakkuset näillä ajatuksilla ja kokeiltiin uusia vohvelikukkia, jotka ovat huomattavasti parempia koristeluun, kuin vohveliorkideat, joita hiiri erehtyi hankkimaan ja vielä jakamaan blogikavereilleenkin, sorry vaan ! 
 
'Tikkarien' taikina on ihan tavallista sitruunamuffinssin taikinaa, paisto kesti 15 min. /180°C ja koristelu vei hetken valmiiksi mietittynä.
 
 
nami-hiiri