Jalankulkijaheijastin on suomalainen keksintö. Sen keksi pertteliläinen maanviljelijä, Arvi Lehti, kirjojen mukaan 1940- ja 1950-lukujen taitteessa. - Heijastin tarkoittaa heijastavaa levyä tai muuta rakennetta, sekä erityisesti teillä pimeän aikaan liikkujille turvaksi tarkoitettua, valoa hyvin heijastavaa riipuslevyä, vaatetarraa tai vastaavaa. Se on yhdenlainen takaisinheijastin, josta valo lähtee enimmäkseen tulosuuntaan. Perinteinen riippuva heijastin tulee sijoittaa siten, että heijastin on noin puolen metrin korkeudella maasta.

Hiiren mustalla koirakaverilla on iltaisin aina iloisesti punaista valoa vilkuttava iltapanta. Hiiri on ollut siitä vähän ’jade’, mutta vain hieman, sillä punainen väri ei sovellu hiirentyyliin - ei edes tumman tähtitaivaan alla tai iltahämärissä liikkuessa!

 

Ninalta%20SLY28%201-normal.jpgMuumi%20heijastin%201-normal.jpg  Muumi%20heijastin%202-normal.jpg

Näin ihanan maukasta ja turvallista postia hiiri sai loppuviikolla. LÄMMIN KIITOKSENI ajattelevaiselle blogikaverilleni! Nami-hiirellä on nyt koko kaupungin ihanin, hauskin, makein heijastin turvanaan ! Muutamien viikkojen päästä se pääsee myös matkalle, koirapolkujen turvaksi.

nami-hiiri