"Simply Scouting" on 22. Maailmanjamboreen 2011 teemana. Tapahtuma on parhaillaan Ruotsin Rinkabyssä 27. heinäkuuta - 7. elokuuta 2011. Leirille odotetaan kaikkiaan 38.000 kävijää eri puolilta maapalloa. Nami-hiiri on ihan varma, että määrä ylittyy. Partiolaisia tuli kuvainnollisesti ovista ja ikkunoista hiiren matkustaessa Kööpenhaminaan. Tapahtuma oli Ruotsissa, mutta Tanskan Kastrup oli pullollaan partiolaisia. Nami-hiiri muisteli omia hauskoja partiovuosiaan ja yritti selviytyä ryntäävistä ja sinne tänne poukkoilevista laumoista. Ennen nuoret ja varsinkin partiolaiset kulkivat hieman eri tavalla.

Maailman kirjat taitavat olla ihan sekaisin muutenkin, sillä nami-hiiri ei syönyt kakun kakkua Tanskan matkalla, eikä Ruotsissakaan, ainoastaan hyvää ruokaa. Nyt hiirellä on ilmeinen kakkuvajaus ! Tivolin makeaa hattaraa nami-hiiri sentään maistoi pidellessään tikkua, kun hurjapäät viilettivät miltei Kimi-vauhdilla 'Expressillä'. Hattara oli juuri niin vaalean punaista ja äkkimakeaa, kuin vuosikymmeniä sitten Linnanmäellä .

Hiiren ikäisten partiolaisten kunniaksi suklaakakkua ja 'tuliaisia' eli laventelipalloja ja kultahippuja koristeeksi. Tämän neliövuokaan (20cm x 20cm) tehdyn kakun reseptisekoitus on samasta kirjasta, kuin aiemman postauksen punaherukkaisen kakunkin.

nami-hiiri