Lauantaina oli ilmestynyt monta ihanaa, toinen toistaan kauniimpaa korttia postilaatikkooni, uunituore MAKU-lehti, sekä kirje.

Kortit ovat aseteltuna eteisen 'galleriaan' ihailtavakseni. Lehti on pikaisesti jo selailtu, mutta perusteellisempi tutkinta ja artikkeleihin syventyminen tapahtuu aina ajan salliessa. Tapansa mukaan lehti vaikutti kiintoisalta monia perheiden toukokuisia juhlia ajatellen.

Ja se kirje, joka yllätti ihanilla pääsiäisvalokuvilla, kirjeellä, sekä Marimekon uutuuksilla. Ihan oikeasti en tiedä onko saamani tuotteet tunnetun suomalaisyrityksen tämän vuoden idea vaiko uusvanha, uusittu idea. Sitäkään en tiedä, josko kirjeen lähettäjä oli valikoinut 'oppimallaan' tietämyksellään kenties suuremmasta värivalikoimasta juuri minulle parhaiten soveltuvat värit vai oliko valikoima kokonaisuudessaan tässä. Ajatuksella 'ilahduttaa' on vain todellista merkitystä ja siinä on erinomaisesti onnistuttu! 

Ihanat keväiset värit, joilla on hauska aloittaa pilvinen tai aurinkoinen aamu. Takana oleva keltainen muna ei ole suolasirotin, vaan kanamunien kanssa kattilassa 'kiehuva' melodinen minuutteja laskeva 'pilli'! Kun muna on valmis, se viheltää hiljakseen voimistuen lopulta kimeäksi ääneksi, siltä varalta, ettei keittäjä heti reagoi, on nukahtanut tai puolikuuro. Se on taas yksi niistä hankinnoistani, joilla on oma vitsinsä. Mutta onko se oikeasti tarpeellinen kapistus, sen voi lukija itse päätellä. Niitä on kaupoissa kolmea eri väriä, sininen, keltainen ja tummempi kullan keltainen, jokainen omalla keittoajalla valmiiksi ohjelmoituna. Mutta fiinimpi versio, 24 karaatin kullattu lahjamuna ilmoittaa kaikki kolme eri minuuttimäärää munan kypsymisen edistyessä, hintaa tällä ylellisyydellä on 30 Euroa.