On riemastuttavaa nähdä, kuinka mestareilta syntyy ihan mitä vain, kuten Mansikkämäen kauniit extrakoristelut kaupasta ostettuihin mantelimuniin. Tarvitaan taitoa, luovuutta ja ennen muuta viitseliäisyyttä! Kauniit makupalat ovat hetken kielellä viipyviä makuelämysksiä, joka jää murto-osaksi nähdystä vaivasta. Mutta juuri noin ei pidäkään ajatella. Sehän on vain puolinainen totuus! Kauniit makeiset - hyvät kauniit asiat viipyvät mielessä pitkään, niistä puhutaan ja ne tulevat toisinaan jopa uniimme.... 

Nami-hiiri 'protestoi' kaikkia sellaisia ajatuksia vastaan, jossa syytellään 'kiireitä', 'väsymystä', 'pieniä lapsia' tai ties mitä. Taito on tietenkin ratkaiseva asia. Mutta on hyvä muistaa, ettei mestariksi juuri kukaan tule yhden pullan tai kakun perusteella. Toisilta kaikki vain käy hieman nopeammin, se oppiminenkin.

Tämä hauska täytekakku on kotoisin Luzernista ja se on konditorian tuotantoa. Sitä ihastellaan, sille hymyillään, sitä maistellaan ja tilataan perinteisesti Pääsiäisen kahvipöytään. - Ihan oikeasti kakun toteutus esimerkiksi 'Charlottan' tyyliin ei tunnu teoriassa edes vaikealta. Kermasta tai hentoisesta marengista voisi miettiä päällyksen ja sisälle ujuttaa banaania ja omenasosetta tai värin vuoksi mansikkaa. Lautasen voisi koristella 'Mansikkamäen' idean pohjalta pienillä manteli- tai suklaamunilla. - Voisihan tuon kanan täyttää puolittain kevyellä suklaavaahdolla, sekä punaviinikreemillä! Pienessä kanakakussa voisi olla suurta tekemisen nautintoa  ! 

 nami-hiiri