Saattaa olla, että kissaihmisten mielestä nami-hiiri on jo liikaa kirjoitellut koirasta, jota ei omista, mutta jonka kanssa hiiri viettää suhteellisen paljon aikaa. Uskokaa tai älkää sen häntä vipattaa eri vauhdilla aina, kun puhun sille ja pää keikkuu puolelta toiselle. Arvelen, että pitää minusta! Koirakävelyillä pistäydymme usein kahviloissa. Koira kyllä pärjäisi, mutta hiiri ei ilman espressoaan. Nami-hiirellä on ihana uusi kesäkäsilaukku, joka pitää veden raikkaana. Kahviin ei ole vielä ehditty kokeilemaan, josko pysyy kuuman kuuumana !

Kesäkuussa ostelimme päähänpistosta 3-4 eri leipomosta macaronseja ja menimme kotiin ne testaamaan. Ostaessa oli jo huomioitu hintahaarukka, ranskalaistyylisten kakkusten koko erot ja aurinkolasienkin takaa havaittava hutiloitu työ. Ja varsinkin silloin jos on keksitty laittaa kaksi eriväristä kuorta pariksi. Liikkeiden palvelusta emme hiisku sanaakaan. Turistit eivät valita, vaan syövät kaiken ostamansa suurella halulla. Me emme ole turisteja ja  tarkkailemme jatkuvasti tuotteiden laatua. Jos katsotte kuvia tarkkaan, niin ymmärrätte kyllä mitä nami-hiiri tarkoittaa.

 

Ymmärrämme toki sen, että kilpailu on kovaa asiakkaita pyydystettäessä. Kassakoneiden tulisi kilahdella tasaiseen tahtiin ja tauotta tai vastaavasti 'muovilaattojen' vingahdella.