.... on tässä postauksessa. Mutta juuri äskettäin oli ilmestynyt ihanan Eben Mansikkamäelle ruusuja varastoon! Lumoavan tuoksun voi katsellessa aistia. Jonain kauniina päivänä niitä kukkia ilmestyy hiirenkin varastoon. 

Espanjan  pienet 'Magdaleenat' ovat nami-hiiren suu-ri-a suosikkeja makunsa vuoksi. Nyt ne saivat uutta ilmettä jäähdyttelyn jälkeen. - Blogissa 'Ancka bakar' on ainakin myös kokeiltu tätä sitruunalla maustettua leipomusta.

Kukkia oli syntynyt viikolla marsipaanista aamukahvia odotellessa. Ne olivat alustallaan sopivasti hieman kuivuneet ja pääsivät nyt kokeelliseen käyttöön.

Koko tohina alkoi kuitenkin 'lumihiutaleesta', vaikkei sinistä massaa ollutkaan. Nami-hiiri oli näet hiljattain nähnyt jossain tarkoituksella tehdyn suuren lumihiutaleen kököttävän muffinssin päällä - kauniisti ja talvisesti. Formukakkuja oli nyt tusinan verran, hieman koristeita, sekä avattu kermatölkki.....ja paljon aikaa!

     

Joukkoon ei syntynyt yhtään samanlaista. Montakohan koristelematonta nami-hiiri mahtoi syödä koristellessaan näitä kuvissa olevia? 

nami-hiiri