Varhain aamulla,  tilapäisesti nykyistä hiiren-aikaa, oli SLY26 kierroksen Emo laittanut viestin toimien postityttönä kierroksen salaisen parini puolesta. Ennenkuin luin viestin käytiin koiran kanssa joka aamuinen pieni lenkki ennen ruokailua. Pirteä ilma, vaan ei mikään huippukylmä! Aurinkoa oli luvassa.

Hei Salainen Ystäväni!

Uusi sly-kierros pyörähtää käyntiin tästä. Kivaa! Odottelin, että pääsit asettumaan maille vierahille ennenkuin laitan ohjeita tulemaan. Siksi,  että saat ne suoraan sinne koiran kotiin :) Tällä kertaa siis toiveestasi vain ohjeita, toisella kertaa tavaraa :)

Minusta ystävänpäivänä,  ystävän kanssa ylipäätään on mukava kokata ruokaa pitkän kaavan mukaan. Leivonnaiset tai makeat herkut voivat olla niitä nopeammin valmistuvia.  Tässä muutama sellainen! Ohjeiksi annan sinulle köyhistä ritareiksi Rikkaiksi ritareiksi muuttuneen herkullisen ja maistuvaisen lämpimäisen. Mukava nautiskella esim. lämpimän kaakaon kera. Pitääkö pullan olla aina pullan  muotoinen? Ainakin voi kokeilla ja tehdä se levymuotoon ja täyttää appelsiinin (tai jollain muulla...) maulla ja tarjota Ystävänpäivän kahveilla. Muotilla jälleen saa vähän juhlan ripausta. Suklaakakut mikrossa valmistuen ovat nopea mutta herkullinen herkku vaikkapa koiran kanssa iltalenkin jälkeen nautittuna. Pakettiin olisin ehdottomasti laittanut tähän ohjeeseen soveltuvat pikku kulhot ;)

Koska pidät enemmän makeasta kuin suolaisesta, ystävänpäiväteemaan liittyen saat tällä kertaa nämä makeat ohjeet. Mukavaa matkaa siellä kaukana kotoa ja mukavaa kotiin paluuta ensi kuussa! Sitten tapaammekin paketin merkeissä :)

T: Salainen Leivontaystäväsi kierrokselta 26

♡  Sydämellinen kiitokseni tästä ihanasta yllätyksestä ! ♡ 

Lämpimin ajatuksin   nami-hiiri

♡   ♡