Ihan viime päivinä olen lukenut montakin artikkelia, siitä miten terveellistä suklaan syöminen on: sydämelle, mielelle, verenpaineelle.... Suinpäin en asiaa siltikään allekirjoittaisi, vaikka suklaata kulutankin nauttien joka ainoa päivä, jossain muodossa. Paniikkia ei kuitenkaan synny, eikä päätäkään särje, vaikka jäisi joku päivä helteen vuoksi väliin. Suklaa on hyvän makuista ihan missä värissä hyvänsä. Eroja on vain makuasioissa. Mutta ihan samat 'vaarat' niissä kaikissa piilee, 'terveellisyyden'  rinnalla.

Seiniä en sentään usko koskaan maalaavani suklaalla ja pellavakankaallekin siirtyisi vain ruskeaa öljyväriä.

Mutta lautasen voi nami-hiiri maalata suklaalla. Ihan totta! Katselin Insanityn * videota tarkkaavaisesti. Kelvollista maalipensseliä ei ollut tai sopivan pientä. Käytin vanhaa leveää ja tasaista tekstaussivellintä. Ja se toimi ainakin minun mielestä.  Ja videon ideasta ovat nuo vihreät pallotkin lautaselle joutuneet. Ne tipahtivat puristamalla marketin 'Decorella' kakkukoristetuubia. Hieman muuta tarkoitusta varten olin laittanut pakkaseen pieniä kakkupalasia, mutta yhden sulatin kokeiluihini. 

Mansikkamäen muffinssi-ideaa ** käytin osittain kakkupalaa koristelussa. Suklaalla maustettua tuorejuustoa. Mansikoita en aamulla lähtenyt etsimään, joten laitoin kiwistä palasia. Suklaakuvio on viimeinen aiemmasta harjoittelustani. Vieraalle tarjotessa tähän täytyisi lisätä vaikka vaniljakastikkeesta muutama veto kostukkeeksi tai jäätelöpallo. 

Oppia ikä kaikki !

nami-hiiri

*  INSANITYN KILPAILUUN tästä

** MANSIKKAMÄELLE tästä