Sunnuntaina nami-hiiri ’hienostelee’ tapansa mukaan ja tekee jotain erilaista, mitä arkiaamuina ei tule tehtyä. Postaukseen riittäisi tällä kertaa vain kuvin todiste, että kirjoitellaan oikeasti hiiren keittiösstä, sillä ’Viva ciabatta' hieman vanhempi postaus kertoo asian selkein sanoin - mitä ranskalaisten kansainvälisesti tunnettu aamiaissarvi, saksalaisittain ’Kipferl’ , on ja mitä se ei ole.
 
 suklainen puolitettuna ........ ja  tässä molemmista puolikkaat 
 
Tänä aamuna hiiri kuitenkin lisäsi pariin kolmeen palan tummaa suklaata ja koristeli ne hasselpähkinän lastuilla – iltapäivän kahvihetkeä ajatellen. – Suklaata ei kannata laittaa liiaksi tai ylipäätään rouhia sitä taikinakolmiolle. Ulkoinen asu voi olla sottuinen. Riittää mainiosti, kun ’Kipferl’ rapisee joka paikkaan ja tekee rasvatahroja. – Nami-hiiren sarvet ovat kuitenkin mukavuussyistä ei niin rapisevia. Siivouspäivä ajoittuu hiirenkolossa perjantaihin, jolloin pienimmätkin koloset pestään käytöstä poistetun hammasharjan kanssa  !
 
nami-hiiri