kahvijuomia%201%20-normal.jpgMaustettu%20kahvi%20SLY25%20-normal.jpg

AFFOGATO

1 pallo suklaajäätelöä

1 annos Nescafé Espressoa

Suklaakastiketta

Laita jäätelöpallo kuppiin. Kaada hieman suklaakastiketta pallon päälle.

Valmsta espresso kermanekkaan ja kaada jäätelön päälle.

Lime%20con%20Panna%20-normal.jpg

Tammikuussa nami-hiiri sai SLY25 kierroksen pariltaan mieluisan lahjapaketin, josta on iloa pitkään. Paketissa mukana  ollut kahvikirja jäi hiirenkoloon, kun matkalaukun vetoketju sanoi yllättäin itsensä irti. Asiallinen kaveruus oli kestänyt hyvin pitkään ilman katoamisia tai ilkikurisia, vihjailevia tekstiviestejä, vaikka vuosien varrella laukku ja hiiri olivat yöpyneetkin yhdessä saman katon alla Ü ! Matka-askilla ei ollut uutta pestiä tiedossa, joten hiiri otti sen vielä mukaansa, ja  köytti varmuudeksi uusilla väriin sointuvilla remmeillä, muttei arvannut lisätä sen lastiksi edes ohutta kirjasta.....

Tänään on juuri sellainen sää - aurinkoa ja lumisadetta kirsikkapuiden availlessa nuppujaan - että parit erilaiset kahvit joutuivat testaukseen.

ESPRESSO LIME CON PANNA

1-2 annosta Nescafé espressoa

1 lime lohko ( soveltuu muutkin sitrushedelmät )

kermavaahtoa

Tee näin: Valmista espresso kuppiin. purista limelohkosta mehu kahvin joukkoon. Koristele kermavaahdolla ja raastetulla limetin kuorella. Halutessasi makeuta sokerilla.


Cappuccino%20-normal.jpg

PANNACOTTA CAPPUCCINO

2 annosta Nescafé Espressoa

1 dl maitoa

1 dl kermaa

1 tl vaniljasokeria

Tee näin: Valmista espresso kahteen cappuccino -kuppiin. Lämmitä sitten maito, kerma ja vaniljasokeri n. 65 asteen lämpöiseksi, vaahdota ainekset ja kaada espresson päälle. - Kerman voi korvata lisäämällä maitoa. - Jos haluat juomasta kylmän, laita sokeria hieman vähemmän ja sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa 8 jääpalan kanssa. 

 

nami-hiiri