Enkeleit%C3%A4%2C%20suklaata%20.jpg

Aavistus Joulusta on havaittavissa. Lunta ei ole. Aurinko paistaa päivisin, mutta hämärän saapuessa taivas on kaunis. Pääkatujen yllä loistavat pienet lamput. Tuulenhenki saa ne välkehtimään eloisasti. Suurin joulutori on jo avattu päärautatieasemalla, mutta pienempiä kojuryppäitä naputellaan vielä kokoon ja asetellaan tuotteita myyntiin ympäri Zürichiä. Niiden avajaiset ovat huomenna 27. päivä. Kiireiset ihmiset kulkevat kuumat glögi, Glühwein mukit käsissä. Heitä pitää varoa ja väistellä.

 

Hiirellä on monta ideaa teoriassa koottuna, joita aikoo kokeilla Joulua kohden. Kotikadun perinteinen joulujuhla naapuritalon puutarhassa 4. joulukuuta…sinne pientä suupalaa viemiseksi…ehkä miniruusuja, joita on tullut harjoiteltua enemmänkin.

 

suklaaenkelin%20muotti.jpgsuklaaenkeleit%C3%A4.jpg

Loppukesän kaupallisista tapahtumista on peräisin lahjana jaettu pussi, jossa oli tarvikkeet: suklaanappeja ja transferi (elintarvikesiirtokuva), joista syntyisi Adventtikalenteri. Hiiri harmitteli jo silloin, kun niitä ei saanut ostaa, eikä tilata. Oli siis vain yksi ja sillä piti sitten onnistua tai unohtaa…..Koko-lautaseen verraten, kalenteri on pieni ja sen 24 palaa vitsikkäitä heti aamutuimaan. Vielä on kuitenkin jaksetava muutama päivä odottaa!

 

Silikonisen enkeli -muotin ja suklaalevy -maton hiiri hankki äskettäin, se avulla saa tehtyä useamman tosi minilevyn. Ne voisi koristella nonparellein tai keksin murusin tai chili-langalla ken haluaa….ohuet kukkanapit samoin. Enkeleitä voi tehdä mm. sokerimassasta, marsipaanista, suklaasta....

 

 

nami-hiiri