SLY32%20elok.%201%20.jpg

Paketteja kuljettava postiauto kurvasi talon edestä kohti seuraavaa. Se kuului porraskäytävään. Hiiri asteli portaita alas (64 askelmaa), oli lähdössä ulos, mutta kurkisti laatikkoonsa ja siellä SE oli, suuri Suomesta saapunut paketti kivalla teippauksella. Harvinaisesti nami-hiiren oli riennettävä sovittuun tapaamiseen, joten laatikko jäi odottelemaan jokusen tunnin.

Kun laatikon avaamisen hetki koetti, oli hauska huomata, että uusi salainen leivontaystäväni oli suurin ajatuksin liikkeellä. Varmuudella tutkinut hiiren blogia, kuten slyparit aina. Suomalaisia laadukkaita tuotteita nousi yksi toisensa jälkeen pallollisen silkkipaperin alta. Ne näkyvät kaikki selkeästi kuvissa, joten nami-hiiri ei niitä nyt erikseen listaa.

Yhteishyvän Ruoka lehtinen sisältää monta hyvää kokeiluun joutuvaa ohjetta, niin elokuun teemaan, kuin teeman viereenkin soveltuvaa. Mielivärien värisille papereille oli erikseen koottu maukkaita reseptejä, joista löytyi kuvassa näkyvien lisäksi: Vatruskat, Juustosämpylät muffinivuoissa, Estonian Kringel, Perunarieska - ja siitä reseptilehtisestä mm. Punajurileipä, Lehtikaalipizzat, Kiireettömän päivän aloitus.....Hiiren loppuviikko on kiireinen, mutta sunnuntaina aloitan reseptien kokeilun ! On mistä valita, kuten salaparini totesi kirjeessään.

SLY32%20-%20elok.%202%20.jpg

Oi, Jim, missä olet piileskellyt kaikki nämä vuodet?

Tämä on aika varmasti elokuun kaikkien pakettien makein yksittäinen kokoelma. Ulkosuomalaisten extra makeaa iloa! - Eniten ihmetytti juuri tuo "Jim" -patukka. Hyvin harvoin nami-hiiri on sen listannut kierrosten  kyselyihin, vaikka onkin pitänyt siitä aina....sen punaisesta kääreestä huolimati. 

SLY32%20-%20elok.%204%20.jpgSLY32%20-%20elok.%203.jpg

Katsokaa nyt sly-kaverit - hiirenkolon keittiössä on päätykaappien sivut vedenvihreää-turkoosia. Tummempi väri kiertää koristelistana pöytätason, lieden, sekä tiskiaaltaan, joka on myös tuon vaalemman värinen. Tämä ei ole hiiren oma valinta, mutta miellytti valkoisten seinien ja kaapinovien kaverina niin, ettei tullut mieleen koskaan vaihta.......auringonkeltainen soveltuu joukkoon, samoin vaaleanharmaa taso ja lattia.

Suuren halauksen kera elokuun paketista hyvin kiitollinen nami-hiiri !